| Dulcie Desirée Black | |
|
+4Valeria Dora Silver Melodia Lauren Waldorf Wentworth D. Bullock Dulcie Desirée Llyold 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Dulcie Desirée Llyold Bitkibilim Profesörü
Rp Puanı Rp Puanı: (90/100)
| Konu: Dulcie Desirée Black C.tesi Eyl. 12, 2009 8:22 am | |
| Dulcie Desirée Black
Yaş: 24 Kan: Safkan Mezun Olduğu Baina: Ravenclaw Asa: Veela Saçı Meslek: Profesör Taraf: Aydınlık İcons~ Sevdikleri:~ Aşk. ~ Olabildiğince İhtiras ~ Aydınlık ~ Hırs ~ Tehlike ~ Deneyerek görme ~ Çikolata ~ Piyano ~ Bale ~ Klasik müzik ~ Bakım Sevmedikleri:~ Acı ~ Ayrılık ~ Karanlık ~ Çıkarcılar ~ Yalaka ve sevimsizler.. ~ İLİŞKİLER ~~A R K A D A Ş L A R~
[Ayrılmaz İkili] [Suç Ortakları] [Yakın] Valeria Dora SilverAh, Valeria! Sen benim için çok değerlisin, çocukluğumdan beri. En yakınımsın, seni seviyorum tatlım. Hep yanımda ol.
[Değer Verdiklerim] [Kanımın Isınık Oldukları ] [Sıradan ] Evelyn Sydneé Cole
İyi arkadaş olabilirdik ama sebebini bilmediğim bir soğukluk var sende. Bu yüzden artık sıradansın benim için. Öyle kal.
[Göz Aşinalığı Olanlar] [Tanıdık]
~ D Ü Ş M A N L A R ~
[Zararsızlar] Clarie Trisha BullockSeni, senden nefret edebilcek kadar tanımıyorum. Karanlıksan, düşmanımsın demektir. Bu yüzden, düşman ama zararsızsın.
[İşe yaramazlar] [Rakipler] [Hoşlanmadığım] Wentworth D. BullockSadece rahatsız edicisin. Bana zarar vermezsin, en azından aramızda bir iş ilişkisi olduğu sürece. İş dışında görüşmek isteyeceğim son kişi olduğunu da unutmamak gerek.
[Ölümcül derecede nefret ettiklerim] [Baş Belası]
~ A Ş K ~
[Şimdiki] [Gözümün kaldıkları] [Eski] [Kullandıklarım] [Karşılıklı] [Arzuladığım]
~ Ö Ğ R E N C İ L E R ~ [Bayıldığım Öğrenciler]Melodia Lauren WaldorfMelodia... Sen benim için bir öğrenciden çok fazlasısın. Belkide, sende kendimi görüyorum. Favori öğrencim olduğun bir gerçek. Her zaman aynı potansiyele sahip ol tatlım. Holly Blair ByfordŞeker kız... İyi bir öğrencisin, derslerin kötü de değil ama farkındayım dersimi sevmiyorsun. Umarım sene sonunda bu dersi sevdiririm sana (: Ah, söylemeden geçemeyeceğim; neşene ve enerjine hayranım!
[Potansiyeli Olduğunu Düşündüklerim]Luthién MoreauBir Slytherin öğrencisi olduğu halde, onda gördüğüm potansiyeli yadsıyamam. İyi bir öğrenci, geleceğini karartmamasından yanayım.
[Nötr Öğrenciler] [Seviyesiz Öğrenciler][Sevmediğim]Rachel CalienteSenin bir şey yapmana gerek yok. Lindsay' in şeytanısın sen. Sana bakınca onu görüyorum, ders dışında görüşmeyelim.
[Zorunlu Sevdiğim] [Zorunlu Sevmediğim]Rebecca MossSeni sevebilirdim Rebecca. Derslerinde iyi olduğunu biliyorum ve senden olumsuz elektrikler almadım. Ama seni sevmemek zorundayım, karanlık taraftan uzak dur, tatlım!
--------------------- Kendinizi Lejant' ımda görmek için alttaki formu doldurmanız yeterli .) İstediği Yer: Kurgu: İcon:
En son Dulcie Desirée Llyold tarafından Cuma Eyl. 18, 2009 1:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi | |
|
| |
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (62/62)
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black Ptsi Eyl. 14, 2009 1:51 am | |
| İstediği Yer: Düşman taraflarında Kurgu: Kafana göre İcon: İmza | |
|
| |
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black Ptsi Eyl. 14, 2009 8:22 pm | |
| eklendii~ | |
|
| |
Melodia Lauren Waldorf 4. Sınıf Ravenclaw
Rp Puanı Rp Puanı: (77/100)
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black Salı Eyl. 15, 2009 12:58 am | |
| Sana böyle yazdım uyarsa sende bayıldığım öğrencilere falan ekleyebilirsin. - Spoiler:
Dulcie Desirée Llyold[Bayıldığım Yetişkinler]Profesör Lloyd bana karşı her zaman o kadar iyi ki. Belki o da Ravenclaw binasından mezun olduğu içindir. En sevdiğim profesör olduğu çok açık ve onun da favori öğrencilerinden olduğumu biliyorum. Onunla ders dışında da sık sık sohbet ediyoruz ve bundan çok keyif alıyorum, sanki arkadaş gibiyiz. Ona sırlarımı anlatmayı bile düşünebilirim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black Salı Eyl. 15, 2009 1:00 am | |
| | |
|
| |
Valeria Dora Silver Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black Salı Eyl. 15, 2009 1:44 am | |
| | |
|
| |
Rachel Caliente Cadı
Rp Puanı Rp Puanı: (54/100)
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black Salı Eyl. 15, 2009 1:49 am | |
| eklee, eski bi düşmanının kızı falan oliyim. Olumsuzlarda. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black Salı Eyl. 15, 2009 1:54 am | |
| Valeria, ekledm cnm. Sende icon ekle öle ablcm .) | |
|
| |
Rachel Caliente Cadı
Rp Puanı Rp Puanı: (54/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black Salı Eyl. 22, 2009 12:03 am | |
| | |
|
| |
Broke Kennedy 5. Sınıf Hufflepuff
Rp Puanı Rp Puanı: (94/100)
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black Salı Eyl. 22, 2009 4:03 pm | |
| eklersen sevinirim sevdiğim öğrenciler ya da sen nereye istersen ya karşmıyorum.. | |
|
| |
Eliesha Soul 3. Sınıf Ravenclaw
Rp Puanı Rp Puanı: (70/100)
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black Çarş. Eyl. 23, 2009 5:10 am | |
| İstediği Yer: Bayıldığın öğrencilerden olabilir miyim ki? Kurgu: Hogwarts'a geldiğimden beri seni kendime çok yakın görüyorum. İki senedir ablam gibisin ve seninle herşeyimi paylaşıyorum. Bu sene seçmeli dersine girecek öğrencilerindenim aynı zamanda. İcon: imzamda. =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black Çarş. Eyl. 23, 2009 6:02 am | |
| | |
|
| |
Eliesha Soul 3. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black Perş. Ekim 15, 2009 10:45 pm | |
| Ben göremiyorum. :D | |
|
| |
Angelica Pickles Hogwarts Şifacısı
| Konu: Geri: Dulcie Desirée Black C.tesi Ekim 17, 2009 1:45 pm | |
| İstediği Yer: ikimiz de aydınlığız.. ona göre Kurgu: kafana göre. İcon: Lejanttan ya da imzadan aLabilirsin.. | |
|
| |
| Dulcie Desirée Black | |
|