HCBO Role Play Game
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Tanışma Faslı. Nqqlnl
HCBO Role Play Game
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Tanışma Faslı. Nqqlnl
HCBO Role Play Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tanışma Faslı.

2 posters
YazarMesaj
Sera Talia Wiénna
Dırdırcı Editörü
Dırdırcı Editörü
Sera Talia Wiénna

Rp Puanı
Rp Puanı:
Tanışma Faslı. Left_bar_bleue78/100Tanışma Faslı. Empty_bar_bleue  (78/100)

Tanışma Faslı. Empty
MesajKonu: Tanışma Faslı.   Tanışma Faslı. I_icon_minitimePerş. Tem. 01, 2010 3:49 am

( Karşılaşma rp'si için tıklayın. )

Bar dışarıdan çok ihtişamlı görünüyordu. Beni korkutacak kadar fazla gürültü yapıyordu. Ben bara şaşkın şaşkın bakarken Andrew de bana bakıyordu. Ne düşündüğünü tahmin edebiliyordum. Şu an böylesine aptal bir kıza çattığı için kendine kızıyor olmalıydı. İçinde bulunduğum transtan çıkıp Andrew'e döndüm. "Özür dilerim, sadece fazla gürültülü." Bara döndü ve konuşmaya başladı "Rahatsız olacaksan bir cafeye gidelim." Kafamı sağa-sola çevirerek "Hayır, burası iyi." dedim ve kapıya yöneldim. Gelenek bozulmamıştı, kapıda şişman bir görevli duruyordu. "Oh dostum Andrew, uzun zamandır yoktun." Andrew ellerini pantolonunun cebine koydu ve güvenliğe baktı. "İşlerim vardı, bilirsin." Adam bana rahatsız edici bakışlar attı. "Uzun zamandır yanında bir kız görmemiştim." Adamın manalı bakışlarından anlam çıkaran Andrew beni direk içeri gönderdi. "Ona yavşarsan, gözünün yaşına bakmam!". Arkamdan Andrew'inde geldiğini gördüm. Kolumdan tutup beni çekti "Pekala, tek olduğunu düşünmelerini istemiyorum." dedi ve bir masanın önünde durdu. "Kırmızı şarapa ne dersin ?" İlk içki içme fikri hoşuma gitmesede onaylamıştım. Onayı aldıktan sonra Andrew, garsonu çağırdı. "İki kırmızı şarap." Garson şarapları gitmek için gittiğinde Andrew söze atılmıştı. "Ortamı sevdin mi ?" Etrafıma bakındım. "Pek sevilecek gibi değil." Gözlerini benden ayırmadan sözüne devam etti. "Eğer insanlara dikkat edersen, seveceğin bir ortam kalmaz." Bende iz bırakacak bir sözdü bu. Aslında öyleydi, burayı dengesizler yüzünden sevememiştim. Ve onlar yüzünden böyle yerlerden uzak duruyordum. "Haklısın aslında. Bu arada kitabın hikayesini öğrenmek istemiyorsun sanırım." Elini alnına koydu ve başını yukarı kaldırdı. "Ah tabii, nasıl da unutmuşum, ee anlatacak mısın ?" Kafa salladım ve söze başladım "Dırdırcı'daki ilk makalem için araştırma yapıyordum." Şaşkın ve mutlu gözlerle bana baktı "Basın görevlisi misin?" Kafamı bir aşağı bir yukarı salladım. Bu sırada beni iğrendiren kahkalar gittikçe yaklaşıyordu. Bir kaç erkek masamıza bakıp kikirdiyorlardı. Andrew hızlıca ayağı kalktı. "Andrew yapma, dur !" Giderken kolunu tutmuştum fakat beni savurup geri itmişti.
http://hcbo.roleplaylife.net/lejant-f6/sera-talia-wienna-t532.ht
Andrew 'Andy' Osnard
Karanlık Eşyalar Dükkanı Sahibi
Karanlık Eşyalar Dükkanı Sahibi
Andrew 'Andy' Osnard

Lakap : Andy

Rp Puanı
Rp Puanı:
Tanışma Faslı. Left_bar_bleue96/100Tanışma Faslı. Empty_bar_bleue  (96/100)

Tanışma Faslı. Empty
MesajKonu: Geri: Tanışma Faslı.   Tanışma Faslı. I_icon_minitimePerş. Tem. 01, 2010 4:22 am

Yan masadan gelen kahkahalar Andrew'i delirtmek üzereydi. Andrew gürültülü ortamda binbir zahmetle muhabbet kurmaya çalışıyor, ancak birkaç serseri bunlara bakıp kahkahalar atıyordu. Andrew şarabından birkaç yudum aldı, ve birkaç cümle kurmaya çalıştı. Ancak sadece beyninde kaldı bu cümleler, daha şekillenemeden Andrew ayağa kalkmış yan masaya doğru hıza yönelmişti. Seta onu durdurmaya yeltendi, Andrew yapma, dur! Ancak Andrew çoktan Seta'nın kıskacından sıyrılmış yan masaya bir metre kala durmuştu. Asasını masaya doğrulttu ve haykırdı Bombada! ve üç serseri kendilerini yana atarken masa alevler içinde patladı. En iri görünen yerden kalkmış ve asasını Andrew'e doğrultmuştu, Andrew kendini toparlayamadan ona bir sersemletme atıyordu, ta ki Seta'nın silahsızlandırma büyüsü onu tam göğsünden vurana kadar. Andrew ilk defa büyü yaparken görüyordu Seta'yı, ve bu tavrı hoşuna gitmişti. Ancak bunları düşünmek için zamanı yoktu, en sıska olan Seta'nın arkasındaydı ve asasını Seta'ya doğrultmuştu. Andrew daha hangi büyüyü yapacağına karar vermeden bağırdı, Locomotor Mortis! ve adam kütük gibi kesilip yana devrildi. Bacak-bağlama lanetini en son Hogwarts'dayken kullanmıştı, Ve iri yarı olanın asasına yöneldiğini görünce hemen çağırma büyüsünü kullandı. Accio Asalar! ve iki serserinin asaları uçarak eline geldi, ancak üçüncüsü ortalıkta yoktu. Andrew kafasını arkasına çevirince güvenlik görevlisinin adamı sihirli iplerle bağlamış olduğunu gördü. Sırıttı ve mırıldandı, Teşekkürler Tom. Ve Seta'nın nasıl olduğunu görmek için arkasını döndü, Seta çoktan şarabını kafaya dikip bitirmişti. Andrew bardağını kafasına dikti ve hepsini bir yudumda içti. Bu böyle olmayacak. Benim Ateş Viskisi'ne ihtiyacım var. dedi ve Seta'nın belini kavradığı gibi asasına uzandı. Seta daha Ne oluy~ cümlesini tamamlayamadan Andrew bar masasından iki ateş viskisi çağırmış ve barın az ilerisindeki sokakta bulunan Castel Cafe'ye cisimlenmişlerdi.

( İşte Burada Devamı ;) )

Tanışma Faslı.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tanışma