| Eliesha Soul | |
|
+8Broke Kennedy Wentworth D. Bullock Claire Trisha Bullock Angelica Pickles Sébastien C. Clemenceau Melodia Lauren Waldorf Valeria Dora Silver Eliesha Soul 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Eliesha Soul 3. Sınıf Ravenclaw
Rp Puanı Rp Puanı: (70/100)
| Konu: Eliesha Soul Salı Eyl. 15, 2009 7:23 pm | |
| ELIESHASOULKendim: Güvensizim. Geçmişimde yaşadığım bazı olaylardan dolayı canlılara pek güvendiğim söylenemez. Güvenimi kazanmak için bir şeyler yapılması gerekir.Soğukkanlıyım. Her acı olayda kendimde olmayı bilirim. Her zaman; 'olan olmuş, yapacak bir şey yok.' düşüncesindeyimdir. Kafama estiği zaman sıcakkanlı olabilirim. Ama genelde suratsız ve aksiyimdir. Acımasızım. Bazı insanlara acımam. O bazı insanlar mutlaka kötü bir şeyler yapmış olmalılardır -ki bunun cezasını da verme yetkisinde görürüm kendimi.- . Süslüyüm! Anneannem bana hep kokoş der. Çantamdan makyaj temizleme mendili, kırmızı ruj, rimel, far, göz kalemi ve parfüm eksik olmaz. He bir de ayna! Aklıma geldiği zaman ojemi de koymayı unutmam. Ciddi Değilim İstisna durumlar dışında asla ciddi değilimdir. Kafam hep eğlenmektedir. Derslerde ciddiyim mesela o var. Onun dışında hep coşma modundayım. Yine bazen dengesizliğğim tutarsa ciddi olabilirim. Eliesha Ailem~ Benim ailem anneannemdir. Anne ve Baba müsvettelerim 5 yaşımda beni bırakıp gittiler. 'Kendi hallerinde' yaşayacaklarmış. Onlar da bir gün ödeyecekler bedellerini.Hem de fena bir şekilde. Cehennemde cayır cayır yanmalarını dilemekten başka bir şey söylemiyorum. Madem bakmayacaktınız, niye dünyaya getirdiniz?Anneanneciğim. Her şeyim. Aptal bir kızı olsa da onu seviyorum. Beni bu yaşıma kadar büyüttü ve Hogwarts'a getirdi. Anneannem de tıpkı benim gibi kız ve damat müsvettelerinden nefret ediyor. Zaten anneannem, annem olacak kadını hiç sevmemiş. Babam olacak adamı da. Ama ben doğunca onların arasında bir bağ olmuşum. Şimdi o bağı kendileri kopardılar ve ben anneannemleyim. Seni seviyorum Anneanneciğim...
En son Eliesha Soul tarafından C.tesi Ekim 10, 2009 8:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Eliesha Soul Salı Eyl. 15, 2009 7:35 pm | |
| ekLenmek isteyenler~Ad- Soyad:Nereye ekleyeyim?:İcon:~İLİŞKİLER~Olumlu düşünceler beslediklerim~Valeria Dora SilverValeria... Ona çok değer veriyorum. Benden büyük olmasına rağmen bir dostummuş gibi görüyorum. Umarım bu onun için sorun olmaz. Melodia Lauren WaldorfMelodia, kadim dostum. Onu çok ama çok seviyorum. Biraz şımarık ama yine de içindeki iyiliği görmek zor değil. Benim için çok değerlisin. Angelica PicklesAngelica! Şeker gibi bir kadın. Aşırı sevecen ve iyi niyetli. Onu sevmemek mümkün değil ki! Oliver H. Whisper
Profesör Whisper. İşte benim favori adamım. Sayesinde Tılsım-Muska dersini sevmeye başlıyorum. Şimdiye kadar aramızda bir anlaşmazlık çıkmadı ve çıkmasını da istemem. Ona karşı iyi duygular besliyorum, umarım o da benim için aynı şeyleri düşünüyordur. Stewie Amadeus
Hoş çocuk aslında... Yani, benden yaşça büyük olabilir ama çok yakışıklı olduğunu itiraf etmeliyim. Şimdiye kadar bir kötülüğünü görmedim. Çok fazla da konuşmuşluğumuz yok, ama umarım yakında iki iyi arkadaş oluruz. Holly Blair ByfordBlair ile ikiz gibiyiz. Mükemmel bir kız. Onunlayken çok eğleniyorum. Arkadaşlığımız ömür boyu sürecek gibi... Çok seviyorum onu. Anastasia Myra EdenbahenAnastasia'yı çok,çok seviyorum ve ona çok değer veriyorum. Umarım ona olan güvenimi ve iyi niyetimi boşa çıkarmaz. Çıkaracağından şüphe etmem bile kötü bir şey aslında. Umarım hiç ayrılmayız kardeşim! Sevmediklerim~Claire Trisha BullockKendini Beğenmişlik Ülkesi'nin kraliçesi Claire Trisha Bullock. Bu hanımefendi aynı zamanda ben-fazlasıyla-bencilim diye haykırıyor sanki. Ondan fazlasıyla nefret ediyorum. O lanet edilesi yüzünde hiç gülücük göremediğim kaçınılmaz bir gerçek. Gerçi gülse bile, o suratın altında ne cadılıklar olduğu çok belli! Hangi tarafta bilin bakalım. Bayan Karanlık taraf Claire. Onu yere sermek için can atıyorum ama benim profesörüm olması işimi gerçekten zorlaştırıyor. Herşey bittiğinde bedelini ödeyeceklerden... Wentworth D. BullockBay Bullock. Kardeşinizden çok da farklı değilsiniz. Sizin de içinize ışık katmanızı dilerim. Bu soğuk tavırlarınız beni çileden çıkarıyor. Derslerde sürekli bağırmanızdan gerçekten sıkıldım. Sayenizde kulaklarımda bir problem oluşacak diye korkuyorum... Bedel ödeyeceksin. Az kaldı... Nötr~Broke KennedyBroke ile henüz tanışmışlığımız yok ama iyi bir kıza benziyor. Tabii dışarıdan öyle ama normalde nasıl bir kız olduğunu bilemem. Şimdiye kadar ters bir hareketini görmedim, inşallah da görmem. Tanışacaksak iyi arkadaş olabileceğimize inanmak isterim. Sébastien C. ClemenceauAh, aman Tanrım! Yakında bu yetişkinin kollarına düşüp bayılacağım. Yakışıklılık abidesi resmen. Ama soğuk tavırları beni bazen düşündürüyor. Umrunda olduğumu sanmıyorum, ki çok da umrumda değil. Tanışırsak sevinirim, ama tanışmazsak da sorun olmaz..
En son Eliesha Soul tarafından C.tesi Ara. 19, 2009 6:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi | |
|
| |
Valeria Dora Silver Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Eliesha Soul Salı Eyl. 15, 2009 8:06 pm | |
| | |
|
| |
Melodia Lauren Waldorf 4. Sınıf Ravenclaw
Rp Puanı Rp Puanı: (77/100)
| Konu: Geri: Eliesha Soul Salı Eyl. 15, 2009 8:12 pm | |
| Benide ekle. Yer söyleyemiyorum aşırı kararsız kaldım. İyi anlaşmamızda kötü anlaşmamız da mümkün çünkü xD Bide rp yaşının 12-13 olması lazım, ailen nasıl 15 yaşında terekedebilir ki seni?
En son Melodia Lauren Waldorf tarafından Salı Eyl. 15, 2009 8:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Eliesha Soul Salı Eyl. 15, 2009 8:16 pm | |
| Ups Dur düzeltiyorum. Seni olumluya ekleyeyim. | |
|
| |
Sébastien C. Clemenceau Domuz Kafası Sahibi
Rp Puanı Rp Puanı: (98/100)
| Konu: Geri: Eliesha Soul Salı Eyl. 15, 2009 8:20 pm | |
| | |
|
| |
Angelica Pickles Hogwarts Şifacısı
| Konu: Geri: Eliesha Soul Salı Eyl. 15, 2009 8:21 pm | |
| Farketmez İcon imzada.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Eliesha Soul Salı Eyl. 15, 2009 8:25 pm | |
| | |
|
| |
Claire Trisha Bullock Seherbaz
| |
| |
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (62/62)
| |
| |
| Konu: Geri: Eliesha Soul C.tesi Eyl. 19, 2009 6:20 pm | |
| | |
|
| |
Broke Kennedy 5. Sınıf Hufflepuff
Rp Puanı Rp Puanı: (94/100)
| Konu: Geri: Eliesha Soul C.tesi Ekim 10, 2009 7:55 pm | |
| beni de ekle istediğin yere ikon imzada var =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Eliesha Soul C.tesi Ekim 10, 2009 8:10 pm | |
| Ekledim tatlım.. =) Yerini beğenmediysen değiştirebilirim. | |
|
| |
Oliver H. Whisper Müdür | Tılsım-Muska Profesörü
| Konu: Geri: Eliesha Soul C.tesi Ekim 10, 2009 8:16 pm | |
| ekle beni de sevdiğim prof. lara ya da o tarz< bi yere icon vardı sanırsm imzada
yokmu :/ o zaman lejant da var:D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Eliesha Soul C.tesi Ekim 10, 2009 8:19 pm | |
| :D Ben de tam lejantına bakıyordum zaten. xD Ekliyorum şimdi. (: | |
|
| |
Stewie Amadeus 5. Sınıf Hufflepuff
Mesaj Sayısı : 31 Lakap : Sit, St., Stew, SA Kayıt tarihi : 07/09/09
| Konu: Geri: Eliesha Soul C.tesi Ekim 10, 2009 8:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Eliesha Soul C.tesi Ekim 10, 2009 8:46 pm | |
| Sen de hep yakışıklı ünlüler seçiyorsun ya. xD Ünlünün adını söyle iconu ben bulurum. =)) | |
|
| |
Stewie Amadeus 5. Sınıf Hufflepuff
Mesaj Sayısı : 31 Lakap : Sit, St., Stew, SA Kayıt tarihi : 07/09/09
| Konu: Geri: Eliesha Soul C.tesi Ekim 10, 2009 8:55 pm | |
| james marsden, sende yerinde durmuyorsun bir online bi offline | |
|
| |
| Konu: Geri: Eliesha Soul Paz Ekim 11, 2009 9:34 pm | |
| Bilgisayar yasak olduğu için gizli gizli giriyorum ondan öyle. xD Neyse, ekliyorum şimdi seni de. | |
|
| |
Holly Blair Byford 4. Sınıf Gryffindor
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| Konu: Geri: Eliesha Soul Paz Ekim 11, 2009 9:57 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |