Broke Kennedy 5. Sınıf Hufflepuff
Rp Puanı Rp Puanı: (94/100)
| Konu: ~Broke Kennedy~ C.tesi Eyl. 12, 2009 12:07 pm | |
| ~~Tam Adı: Broke Kennedy ~~Lakaplar: B.Kennedy, Bry ~~Yaş: 14 ~~Cinsiyet: Cadı ~~Okul: Hogwarts ~~Bina&Sınıf: Hufflepuff/4. Sınıf ~~Doğum Tarihi: 08.08 ~~Doğum Yeri: Londra ~~Burç: Aslan ~~Kan Durumu: Melez(Baba-Safkan/Anne-Melez) ~~Uyruk: İrlanda ~~Asa: Adeletin Işığı/Kelebek ağacı, 27 cm, Tek boynuzlu at kılı ~~Hayvan: Keş adında beagle cinsi bir köpek.. ~~Fiziksel ÖzelliklerKumral biridir. Kahverengi saçlarım uzun ve dalgalıdır. Kimi zaman sade bir görüntü için düzleştirmişimdir. Beyaz bir tene sahibimdir, gözlerimin kahverengi olması zaman zaman hoşuma gitmese de çoğu kişi göz yapıma oldukça uyumlu olduğunu söyleyince hak vermeden geçemem. Boyum orta karar bir seviyededir ama mini bir etek giydiğim zaman uzun olan bacaklarım boyumun daha da uzun gözükmesine nede olmaktadır. ~~Kişisel ÖzelliklerEklicem...~~İCONS~~İLİŞKİLER~~
ARKADAŞLAR
Holly Blair Byford
Sevdiğim&Sevimli Bulduğum Gryffindor'lu sevimli bir kız. Davranışları ve konuşmaları çok hoşuma gidiyor. İyi bir insan, gayet iyi anlaşıyorum. Biraz daha yan yana gelebilsek belki sıkı bir dost bile olabiliriz... Melodia Lauren Waldorf Sıradan&Göz Aşinalığı Olan Okulda sık sık gördüğüm bir Ravenclaw. Pek sıkı muhabbetimiz yok, sadece rastlayınca selamlaşırız. O kısa karşılaşmalarımız sırasında bilgeç tavırları pek hoşuma gitmedi, gerçi pek de umrumda değil. İstediği kadar bilgiç olsun sonuç ortada...
DÜŞMANLAR
Alegra J. Whisper
Hoşlanmadığım&Göz Aşinalığı&Şimdilik ZararsızPek konuştuğumuz ya da birbirimizi umursadığımız söylenemez. Aynı binada olmasak Hufflepuff olduğuna inanmayacağım derecede sert tavırlara sahip. Şu ana kadar birçok kişiyle tartışmış, Ortak Salon'da bir çok tatsızlık çıkarmıştır. Bir gün sıranın bana da geleceğine eminim, o zaman gerçekten büyük bir yankı olacak Ortak Salon'da. AŞK
YETİŞKİNLER
PROFESÖRLER
Wentworth D. Bullock
Hoşlanmadığım&Uzak Durduğum Her daim yüzünü asan ve sinirli olan bir profesör. Bana göre fazla ciddi ve soğuk. Ondan pek hoşlanmıyorum ama yine de karizmatik olduğu yadsınamaz bir gerçek. Ondan uzak durmam en iyisi, benim grubumdan pek hoşlanmıyor gibi.
Claire Trisha Bullock
Sevmediğim&Uzak Durduğum Hayli kötü olduğunu açıkca dışa vuran biri. Güzelliğini karanlığa bulamış biri olduğu için ondan olabildiğince uzak duruyorum. Yakınlarında olmak beni zaten pek mutlu etmiyor, ayrımcılığı sabrımı taşıracak bir noktaya gelmiş durumda. Tam bir kayırımcı olarak Slytherin harici bütün binalara kötü davranıyor. DİĞER YETİŞKİNLER Angelica Pickles Sevdiğim&Kanımın Isındığı Yetişkinler İşini severek yapan ilgili bir şifacı ve bu da benim bayağı işime yarıyor. Başıma ne geleceği pek belli olmuyor, yerimde duramadığımdan belayı uzak tutmakta güçlük çekiyorum. Yanına sık sık uğrayan öğrencilerdenim. Sevecen tavırları ve sevimliliğiyle gerçekten sevdiğim bir kişi. AKRABALAR
Eklenmek için; Ad Soyad: İcon: İstediğin Yer:
En son Broke Kennedy tarafından Çarş. Eyl. 16, 2009 5:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (62/62)
| |
Holly Blair Byford 4. Sınıf Gryffindor
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| Konu: Geri: ~Broke Kennedy~ Ptsi Eyl. 14, 2009 1:57 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: ~Broke Kennedy~ Ptsi Eyl. 14, 2009 2:22 am | |
| | |
|
Claire Trisha Bullock Seherbaz
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: ~Broke Kennedy~ Ptsi Eyl. 14, 2009 2:36 am | |
| Ayrımcıdır Claire ve binandan ötürü sevilmeyeceksin. Ona göre bir yere ekleyebilirsin ^^ Alegra J. Whisper Aynı binadasınız ama sadece sorun çıkaran somurtgan biri. Ortak salonda dalaşmadığı kimse yok. Olabildikçe kötü bir yere koyabilirsin ^^ | |
|
| Konu: Geri: ~Broke Kennedy~ Ptsi Eyl. 14, 2009 2:54 am | |
| | |
|
Melodia Lauren Waldorf 4. Sınıf Ravenclaw
Rp Puanı Rp Puanı: (77/100)
| Konu: Geri: ~Broke Kennedy~ Salı Eyl. 15, 2009 5:55 pm | |
| | |
|
Angelica Pickles Hogwarts Şifacısı