| Melodia Lauren Waldorf | |
|
+11Tommy John Wymfire Tiffanié Rosalindé Night Oliver H. Whisper Julian Brave Marqués Pearl Beth Side Holly Blair Byford Claire Trisha Bullock Luthièn Moreau Sébastien C. Clemenceau Wentworth D. Bullock Melodia Lauren Waldorf 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melodia Lauren Waldorf 4. Sınıf Ravenclaw
Rp Puanı Rp Puanı: (77/100)
| Konu: Melodia Lauren Waldorf Ptsi Ağus. 31, 2009 10:12 pm | |
| Ad: Melodia Lauren Soyad: Waldorf Yaş: 13 Doğum Tarihi: 19 eylül Bina: Ravenclaw Sınıf: 3. sınıf Sihirsel Soy: Safkan Uyruk: İngiliz-Fransız Konuşabildiği diller: -İngilizce -Fransızca -Almanca
Kişisel özellikler: Melodia hem çok zeki, hem de saf bir kızdır. Bazı basit şeylere kolaylıkla inanabilir, bazense durum tam tersidir. Hafızası çok güçlüdür ve neredeyse hiç bir şeyi unutmaz. Teknik derslerden hoşlanmasa da notlarına önem verir ve sınavlarına son anda da olsa çalışır. Aslında çok geveze ve çocuktan farksız olsa da, pek tanımadığı insanların -özellikle kalabalık grupların arasında- sessizdir. Tanımadığı insanlarla sohbet etmek konusunda normalde bir tereddütü olmasa da, hiç kimseyi tanımadığı grupların arasına girerken zorlanır ve kişiliğini düzgün şekilde gösteremez. Ayrıca bazı zamanlar vardır ki Melodia sanki 30 yaşında biriymiş gibi davranır. çok bilmiş bir kızdır ve zaman zaman ukaladır da. Pek sık olmasa da şımarık davranışları vardır. Aslında fazlasıyla duygusal olsada insanların yanında bunu belli etmemeye çalışır ve ağlayacaksa da yalnız başınayken ağlar. İnsanlara kolay kolay güvenemez, arkadaş olsa bile o kişiyle herşeyini paylaşması kolay değildir. Ama güvendikten sonra o kişi için her şeyi yapabilir. Birini sevmediği zaman ise onu üzmek için yapmayacağı şey yoktur. Her durumda olmasada cesurdur, gerektiği zaman arkasına bakmadan kaçması gerektiği bilir. Tam bir şıpsevdidir, nerdeyse her hafta başka birinden hoşlanır ve şimdiye kadar hiç adam gibi birini sevmemiştir. Ama aslında aradığı annesi ve babasınınki gibi bir aşktır. Ailesi Geçmişi: Melodia'nın annesi Fransız, babası İngilizdir. Hogwarts'ta 6. sınıfta çıkmaya başlamışlar ve okuldan sonra evlenmişlerdir. Melodia Fransa'da doğmuş, 5 yaşına kadar orada yaşamış, sonra da ailesiyle beraber İngiltere'ye taşınmıştır. Annesi Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu'nda çalışmaktadır ve babası da bir seherbazdır. Annesi ve babasının ailesi, Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın güçlü birer üyeleridir. Hatta dedesi, bir ölüm yiyenle yaptığı düello sırasında hayatını kaybetmiştir.
Fiziksel Görünüşü:
İconlar
~Sevdikleri~ -Alışveriş -Quidditch -Büyücü satrancı -Kitap okumak -Arkadaşlarıyla takılmak -Büyü yapmak -Yemek yemek -Müzik -Muggle eşyaları -Ailesi -Arkadaşları
~Sevmedikleri~ -Yalan -Ölüm yiyenler -İki yüzlülük -Kabalık -Ukalalık -Ödevler -Bencillik -İspiyonculuk -Böcekler
En son Melodia Lauren Waldorf tarafından Çarş. Eyl. 16, 2009 5:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Ptsi Ağus. 31, 2009 10:16 pm | |
| ~A R K A D A Ş L A R~ [Ayrılmaz İkili] [Suç Ortakları] [Yakın] [Değer Verdiklerim] [Kanımın Isınık Oldukları ] [Sıradan ] [Göz Aşinalığı Olanlar] [Tanıdık] ~ D Ü Ş M A N L A R ~ [Zararsızlar] [İşe yaramazlar] [Rakipler] [Hoşlanmadıklarım] [Nefret ettiklerim] [Baş Belası] ~ A Ş K ~[Şimdiki] [Gözümün kaldıkları][Eski] [Kullandıklarım][Karşılıklı] [Arzuladığım] ~ Y E T İ Ş K İ N L E R ~ [Bayıldığım Yetişkinler][Sevdiğim Yetişkinler][Zorunlu Sevdiğim Yetişkinler][Nötr Yetişkinler][Sevmediğim Yetişkinler][Nefret Ettiğim Yetişkinler]Eklenmek isterseniz kurgu ve icon bırakın lütfen ^^Héather T. Stéinez [Ayrılmaz İkili][Arzuladığım] Kalbimdeki yerini bir bilsen Heat. Daha önce hiç kimseye karşı hissetmedim böyle duygular. Ne kadar isterdim senin de bunları bilmeni! Ama her ne kadar artık karşılıksız sevmek acı versede, dostluğumuzu asla riske atamam aşkım. Seni kaybetmeyi göze alamam. Eliesha Soul[Değer Verdiklerim]Senin için birine güvenmem ne kadar zor olduğunu biliyorum El, benim için de öyle. Ama sen farklısın, ne zaman ihtiyacım olursa yanımda olacağını biliyorum ve ben de her zaman yanında olacağım. Holly Blair Byford[Tanıdık] [Kanımın Isınık Oldukları]Holly ile okulda tanıştık ama birbirimizi pek gördüğümüz yok. Genede Fransız bir Gryffindorlu olması ona ısınmamı sağladı.Tiffanié Rosalindé Night[Zararsızlar][Hoşlanmadıklarım]Bu kızdan hiç hoşlanmıyorum. Evet güzel olduğu doğru, ama yanında biraz kişilik de hiç fena olmazdı. Herkesi, özellikle erkekleri, kullanıp atmandan iğreniyorum. Sürekli Slytherinliler'le takılmaya çalışan bu küçük bayan şımarık neden Hufflepuff oldu acaba? Kendini çok akıllı ve kurnaz sanıyor olabilirsin ama sana karşıma çıkmamanı öneririm, sonu pek de iyi olmaz.Julian Brave Marqués [Hoşlanmadıklarım]Şimdiye kadar hiç büyük bir tartışma içine girmemiş olsak da senden hiç hoşlanmıyorum. Senin de benden ve sevgiline karşı olan tavırlarımdan hoşlanmadığını biliyorum. Çok bilmişliğin benimkinin yanında hiçbir şey kaldı sanırım bay ukala? Luthièn Moreau [Nefret ettiklerim] Pekala, Çatlak Kazan'da üstüne kaymak birası dökmüş olabilirim, en sevdiğin bluzun olabilir ama bu kadar sorun etmenin ne anlamı var? Hemen bi büyüyle temizlemedim mi? Herneyse... Bu kız o olaylardan sonra bide ne zaman beni görse pis pis bakıyor, laf sokmaya çalışıyor, cevabını da alıyor. Yaptıkları pek umrumda olmasa da kendisinden nefret ettiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.Sébastien C. Clemenceau[Bayıldığım Yetişkinler] Sébastien'la ailelerimiz Fransa'dan tanışıyor. Ben daha çok küçükken, zaman zaman onlarla buluştuğumuzu hatırlıyorum. Benden on yaş büyük olmasına rağmen benimle ilgilenirdi. İngiltere'ye taşındıktan sonra onu hiç görmemiştim ama Hogwarts'a başlayınca öğrendim ki Domuz Kafası'nın sahibiymiş. Ben de bu yüzden Hogsmeade gezilerinde Domuz Kafası'na uğramadan geçmiyorum.Dulcie Desirée Llyold[Bayıldığım Yetişkinler]Profesör Lloyd bana karşı her zaman o kadar iyi ki. Belki o da Ravenclaw binasından mezun olduğu içindir. En sevdiğim profesör olduğu çok açık ve onun da favori öğrencilerinden olduğumu biliyorum. Onunla ders dışında da sık sık sohbet ediyoruz ve bundan çok keyif alıyorum, sanki arkadaş gibiyiz. Ona sırlarımı anlatmayı bile düşünebilirim. Pearl Beth Side[Sevdiğim Yetişkinler]Onu küçüklüğümden beri tanıdığımı söyleyebilirim, Z.A.Y. Başkan yardımcısı ve Baş Seherbaz, yani annem ve babamla araları bayağı iyi. Babam beni bakanlığa götürdüğünde de bana gayet iyi davranmıştı. Çok güçlü ve kişilikli biri.Oliver H. Whisper
[Sevdiğim Yetişkinler]
Tılsım dersine baylıyorum, birinci sınıftan beri en sevdiğim ders. Profesör de bana karşı hep çok nazik ve destekleyici oldu. Aynı zamanda okulun müdürü de olması nedeniyle arkadaş öğrenci-profesör ilişkimiz olmasa da çok sevdiim profesörlerden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Wentworth D. Bullock
[Sevdiğim Yetişkinler]Zihinbendar, Zihinfendar ve Metamorphmagus olduğu söyleniyor. Çok ilginç. Ayrıca hem bina başkanım, hem de favori derslerimden birinin profesörü, derslerde de bana karşı çok iyi. Ders dışında da sohbet etmekten hoşlandığım profesörler.
Tommy John Wymfire
[Nötr Yetişkinler] [Tanıdık]
Onu ben küçükken, daha Fransa'dayken, çekilmiş resimlerin bazılarında gördüm. Şimdilerde de ailemle beraber bakanlığa gittiğim zamanlarda karşılaşırsak bu gizemli adam bana hep kibar davranıyor. Ama annemin ve babamın ondan pek fazla hoşlandığını sanmıyorum, onunla konuştuğum zamanlarda gözlerinde hep o endişeli bakışı görüyorum. Sanki benim ondan uzak durmamı istiyor gibiler. Kimin nesi olduğunu zaman gösterecek.
Claire Trisha Bullock[Nefret Ettiğim Yetişkinler]Aslında sevdiğim bir dersi veriyor ama bu ondan nefret etmem engel değil. Zaten Slytherin'den olmayanlara karşı olan davranışları ortada. Bu kadında bir gariplik var ama daha ne olduğunu bilmiyorum. Ondan olabildiğince uzak durmak en iyisi, sağı solu belli olmaz...
En son Melodia Lauren Waldorf tarafından Ptsi Eyl. 28, 2009 10:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 28 kere değiştirildi | |
|
| |
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (62/62)
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Salı Eyl. 01, 2009 9:48 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Salı Eyl. 01, 2009 7:21 pm | |
| - Wentworth D. Bullock demiş ki:
- ekle istediğin yere:)
Biraz kurgu iyi olurdu xD Kurguyu sn yazsan ^^ Dersini baya seviyorum ama sen karanlık taraftasın. Ona uygun bişeyler ayarlayabilirsin. | |
|
| |
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Salı Eyl. 01, 2009 7:25 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Salı Eyl. 01, 2009 7:34 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Salı Eyl. 01, 2009 7:38 pm | |
| Sen bakma benim karanlık tarafta olduğuma Dumbledore yanımda erol taş ^^ Ayrıca karakterin 14 yaşında yani ergen döneminde. Bu yaşta kızlar ünlülere şunlara bunlara hocasına, hatta yolda geçen adama bile hasta olur Dersler birşey çıkmazsa offline olacak. Yani ezme gibi bir durumum yok Haa sınıfça pikniğe gideriz felan ezmem mangalımı beğenirsen ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Salı Eyl. 01, 2009 7:40 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Salı Eyl. 01, 2009 7:44 pm | |
| Zihinbendar, Zihinfendar ve Metamorphmagus olduğu söyleniyor. Ayrıca seside çok etkileyici. Öğretmenim olmasına rağmen sanırım ondan hoşlanıyorum asdasdasgasd | |
|
| |
Sébastien C. Clemenceau Domuz Kafası Sahibi
Rp Puanı Rp Puanı: (98/100)
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Salı Eyl. 01, 2009 8:56 pm | |
| Ekler misin? Fransa'da ailelerimiz tanışıyor olabilir ya da ben senin aileni bir şekilde tanıyor olabilirim. Sen de 5 yaşına kadar Fransa'da kalmışsın. Takıl kafana göre işte. | |
|
| |
Luthièn Moreau 5. Sınıf Slytherin
Rp Puanı Rp Puanı: (96/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Çarş. Eyl. 02, 2009 2:16 am | |
| | |
|
| |
Claire Trisha Bullock Seherbaz
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Çarş. Eyl. 02, 2009 3:09 am | |
| Binanı sevmiyorum. Seni de sevmem büyük ihtimal. Ayrımcıyım. Slytherin'li olmadığı sürece hiç bir öğrenci gözüme giremez. Ona göre eklersin bir yere ^^ | |
|
| |
Holly Blair Byford 4. Sınıf Gryffindor
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Çarş. Eyl. 02, 2009 5:05 am | |
| Okulda tanıştık ve birbirimizi çok görmüyoruz. Bu yüzden çok yakın değiliz. | |
|
| |
Pearl Beth Side Z.A.Y. Başkan Yardımcısı | Baş Seherbaz
Rp Puanı Rp Puanı: (97/100)
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Çarş. Eyl. 02, 2009 4:39 pm | |
| Eklerseniz sevinirim. - Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Çarş. Eyl. 02, 2009 5:30 pm | |
| | |
|
| |
Julian Brave Marqués 5. Sınıf Slytherin
Mesaj Sayısı : 282 Lakap : Joule, Jul.., Bry, Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Çarş. Eyl. 02, 2009 5:45 pm | |
| ekle bir yere, sanırım düşmanlarda bir yer olacak | |
|
| |
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Perş. Eyl. 03, 2009 8:16 pm | |
| | |
|
| |
Oliver H. Whisper Müdür | Tılsım-Muska Profesörü
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Perş. Eyl. 03, 2009 11:12 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Paz Eyl. 06, 2009 1:20 am | |
| icon değişecekmisin | |
|
| |
Tiffanié Rosalindé Night 5. Sınıf Hufflepuff
Rp Puanı Rp Puanı: (0/0)
| |
| |
Tommy John Wymfire Esrar Dairesi Başkanı
Rp Puanı Rp Puanı: (92/100)
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf C.tesi Eyl. 12, 2009 3:20 am | |
| [Tanıdık] ekler misin Fransız olmamız ortak nokta. Oradan tanışıklığımız var. | |
|
| |
Dulcie Desirée Llyold Bitkibilim Profesörü
Rp Puanı Rp Puanı: (90/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Melodia Lauren Waldorf Salı Eyl. 15, 2009 12:46 am | |
| Bikaç gündü kurgu yazmaya aşırı üşeniyodum ondan eklememiştim. Şimdi ekledim herkesi ^^ | |
|
| |
Allécra Nava Bullock Kehanet Profesörü
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| |
| |
| Melodia Lauren Waldorf | |
|