| Claire Trisha Bullock | |
|
+22Tommy John Wymfire Veronica A. Silver Luthièn Moreau Valeria Dora Silver Alejandro Devin Gonzales Oliver H. Whisper Veronica B. Herring Sébastien C. Clemenceau Evelyn Sydneé Cole Nicholas Wayne Julian Brave Marqués Melodia Lauren Waldorf Pearl Beth Side Holly Blair Byford Xavier Léon Black Allen Jacques Harth Melanie Lathonia Regina Lake Allécra Nava Bullock Wentworth D. Bullock Winona Lyle Wymfire Claire Trisha Bullock 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Claire Trisha Bullock Seherbaz
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| Konu: Claire Trisha Bullock Ptsi Ağus. 31, 2009 8:01 am | |
| Ad&Soyad: Claire Trisha BullockRp Yaşı: 25 Kan Statüsü: SafkanMezun olduğu bina: SlytherinAsa: 'karanLığın nefesi'Mücadele Tarafı: darkSideFiziksel Özellikleri:Claire soluk bir tene sahip. Kömür karası gözlerini dokunlaştıransa ifadesiz bakışları. Beline kadar uzanan siyah saçları var. Uzun boyu ve göz alıcı fiziğiyle rahatlıkla dikkat çeker. Giyimine çok özen göstermese de tercihi genelde koyu tonlardır.Kişisel Özellikleri:Zekası ve bencillliğiyle tanınır. Yapacağı şeylerin ayrıntıları konusunda çok pimpiriklidir. Olacakları her ihtimaliyle düşünür ve her ihtimal neyi gerektiriyorsa öyle davranır. Tehdit olarak gördüğü kişileri yanında tutar ve eğer birisi tehdit olarak görüldüğünü hissediyorsa Claire ile yalnız kalmamalıdır. Çünkü istediğini alabilmek için her şeyi yapar. Dengesiz davranışları ve şiddet eğilimi dikkat çeken özelliklerinden. Gerekiyorsa çok iyi bir oyuncu olabilir. Sevgiye değil güce inanır. Duygularını anlamak mümkün değildir. Hataları affetmez. İsimler değil statü önemlidir. Gülümsediğini görmek nerdeyse imkansız. Sevdikleri:__ Zarar vermek ve sonuçlarını görmek.. __ Soğuk geceler.. __ Sessizlik.. __ Kargaşa.. __ Acı.. __ Çığlıklar.. __ Kaos.. __ Güç.. Sevmedikleri: __ Çok ve gereksiz konuşanlar.. __ Gürültü.. __ Muggle'lar..! __ İyiler.. İ L İ Ş K İ ~ T Ü R L E R İ~A İ L E / A R K A D A Ş~ [Abi] Wentworth D. BullockSeni her zaman sevdim. Asla değişme Went. ^^ [Kuzen] Allécra Nava Bullock Soyadını hakediyorsun kuzen. Seni de seviyorum. Ama dikkatli ol. Seçimlerinden vazgeçtiğin gün karşında ilk bulacağın kişiyim. [Suç Ortakları] [Suç Ortakları/Sevilmeyen]Tommy John Wymfire Güler yüzün midemi bulandırsa da, suç ortaklarımdan birisisin. Ama hiçbir şey seni sevmediğim gerçeğini değiştiremez. Went bile...
[Çıkar ilişkisi]Melanie Lathonia Mel... Sen tatlısın. Ama düşüncelerinle oynamamız lazım. Bu kadar iyimser olmamalısın. İçindeki karanlığı görebiliyorum. Ve senin de görmeni sağlayacağım.Regina Lake Güzelsin. Zekanı seviyorum. Şimdilik sadece o kadar. Ama işime yarayabilirsin.[Değer Verdiklerim] Evelyn Sydneé Cole Evelyn... Herkesden farklısın tatlım. İçindeki karanlığı seviyorum. Güvendiğim nadir insanlardan biri oldun hep. Benim tatlı vampirim... [Gözüme takılanlar][Önemsiz] ~ D Ü Ş M A N L A R ~ [Zararsızlar]Dulcie Desirée BlackPek tanıdığım söylenemez ama tehdit değilsin benim için. Gerçi mizacından anlaşılan aydınlıksın. Oldukça zararsız bir aydınlık...Sébastien C. Clemenceau Çekici ve aptal... Benim için zararsızsın aslında. Nasıl derler? Hmmm... Eğer kayıplara karışırsan iyi dileklerimi yollayacaklarımdan olmayacaksın.[İşe yaramazlar]Pearl Beth Side Nick'in yardımcısı. Gereğinden fazla aptal... İşe yaramazın tekisin Beth.[Rakipler] [Hoşlanmadığım]Veronica B. Herrinq Tarafın umrumda değil tatlım. Sen benim için değersiz bir böcekten fazlası değilsin. Yerinde olsam, sırtımı son döeceğim kişi 'ben' olurdum ..![Ölümcül derecede nefret ettiklerim] Valeria Dora SilverPis kanı bozuk! Senden sadece aydınlık olduğun için değil, soyadımızı haketmediğin halde alacağın için de nefret ediyorum! Lanet olsun! Went arada olduğu için sana dokunmam yasak -şimdilik- ! Oliver H. WhisperOliver... Senin hakkında o kadar çok hayal kurdum ki! Tüm kanının avuçlarımdan akmasını istiyorum... Çığlıklarınla gecemi süslemek... Ama hayır... Ölmeni istemiyorum Oliver... Yalvarmanı istiyorum! Düştüğünüzü görmek ve buna sebep olmak istiyorum. Asla kabullenmediğin gerçekle yüzleştiğin zaman, suratındaki aptal hayal kırıklığını hissetmek elbette... Karanlık burada sevgili müdür. İçimizde... [Baş Belası] Nicholas WayneTam bir baş belasısın Nick. Abimle çok uğraşıyorsun. Went'in seni öldürdüğünü görmeyi, sabırsızlıkla bekliyorum..![Önemsiz]Veronica A. SilverDeğersiz,önemsiz ve işime yaramayacak birisin sen... Seni normalde hatırlamazdım bile, kanı bozuk ablan kancayı abime takmasaydı! Elijah William Wood Midemi bulandırıyorsun ukala herif. Gereğinden büyük burnunu hayatımdan uzak tuttuğun sürece de, gözümde sadece nefes alan bir sülük olmaktan öteye gitmeyeceksin. ~ A Ş K ~ [Sonsuza Dek]Elisa Adriana BullockTatlı kızım benim... Meleğim... Adını koyamadığımsın benim. Mabedimsin. Gizli tapınağım, sonsuz yanımsın... Asla vazgeçilmeyecek, asla erişilmeyecek aşkım... Seni seviyorum Adriana'm^^[Her zaman] Alejandro Devin GonzalesKalbimi aldın Ale, fazlasını değil. Seçimlerin, tarafın ve iyiliği tıkıştırdığın aptal düşüncelerin! Hepsi saçmalık bana göre. Hayatıma giremezdin, bunu seçmek elimde olsaydı. Hep kaçtığım bir his şimdi sana beslediğim. Açıkçacı bu 'şeyin' sonundan korkuyorum. Ah, elbette... Aşksın sen. Ama bu bana fazla sevgilim. İstemediğim bir uçuruma sürüklüyorsun beni. Buna izin vermemek için her şeyi yapacağım. Seni seviyorum Ale... Ama kalbimin kazanmasına izin veremem. Üzgünüm..! [Eski] Xaviér Léon BlackHmmm... Profesör olduğunu duydum. Sürekli karşılaşacağız demek ki. Ama eskilerde kaldı sanırım küçük kaçamaklarımız. Hala hoşlanıyor musun yoksa? Zevkli olucak seni tekrar görmek. Sabırsızlanıyorum..! [Kullandıklarım] [Tehlikeli/Arzuladığım]Allen Jacques Harth Ah benim tatlı Allen'm. Senin tutkuların... Çok benziyoruz. Umursamazca benim olmanı seviyordum. Fazlası değilsin. Asla olmayacaksın. Duygularım arzulamaktan öteye gitmeyecek. Zaten bu yüzden gitmene izin verdim. Ama biliyorum. Her zaman tehlikeli olacaksın Allen... ~ Ö Ğ R E N C İ L E R ~ [Bayıldığım Öğrenciler]Alegra J. WhisperAlegra... Sevgiden arınmış ruhun ve hayran olunacak acımasızlığın... Soyadın midemi bulandırsa da sen başkasın benim için. Julian Brave MarquésJulian... Gelecekte büyük işler başaracağını biliyorum. Ve her zaman arkanda olacağım. Karanlık hep ruhunu süslesin genç adam. [Potansiyeli Olduğunu Düşündüklerim] Luthièn MoreauBinamın en tatlı cadısı sensin güzelim. Fazla söze gerek yok aslında. Hep böyle kal yeter ^^Winona Lyle Wymfire
Gelecekte güzel işler başaracağın kesin. Biraz daha dikkatli ol. Çok değişkensin. [Nötr Öğrenciler] Holly Blair ByfordSenin hakkında belirgin bir düşüncem yok. Ama içinde barındığın binadaki sümsüklerden farklı olmasan gerek... Beni yanıltmanızı isterim bayan Byford. [Seviyesiz Öğrenciler][Sevmediğim Öğrenciler]Melodia Lauren Waldorf Beni sevmediğini biliyorum. Korktuğunu da biliyorum. Ve bu hoşuma gidiyor küçük cadı. Tedavisi olmayan bir hastalık gibisin. Senden asla adam olmaz. Cık... Uğraşmaya deymezsin.
En son Claire Trisha Bullock tarafından Salı Ara. 15, 2009 2:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 34 kere değiştirildi | |
|
| |
Winona Lyle Wymfire 4. Sınıf Slytherin
Rp Puanı Rp Puanı: (95/100)
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Ptsi Ağus. 31, 2009 8:16 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Ptsi Ağus. 31, 2009 8:31 am | |
| | |
|
| |
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (62/62)
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Ptsi Ağus. 31, 2009 8:54 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Ptsi Ağus. 31, 2009 9:08 am | |
| | |
|
| |
Allécra Nava Bullock Kehanet Profesörü
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| |
| |
Regina Lake St. Mungo Baş Şifacısı
| |
| |
Melanie Lathonia Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
Rp Puanı Rp Puanı: (96/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Salı Eyl. 01, 2009 5:00 pm | |
| | |
|
| |
Allen Jacques Harth Kurtadam
Rp Puanı Rp Puanı: (87/100)
| |
| |
Xavier Léon Black Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
Mesaj Sayısı : 49 Lakap : Lee ~ Lèon ~Xavi Kayıt tarihi : 29/08/09
Rp Puanı Rp Puanı: (96/100)
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Çarş. Eyl. 02, 2009 4:11 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Çarş. Eyl. 02, 2009 4:25 am | |
| | |
|
| |
Holly Blair Byford 4. Sınıf Gryffindor
| |
| |
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Çarş. Eyl. 02, 2009 5:15 am | |
| | |
|
| |
Pearl Beth Side Z.A.Y. Başkan Yardımcısı | Baş Seherbaz
Rp Puanı Rp Puanı: (97/100)
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Çarş. Eyl. 02, 2009 4:38 pm | |
| Eklerseniz sevinirim. - Spoiler:
| |
|
| |
Melodia Lauren Waldorf 4. Sınıf Ravenclaw
Rp Puanı Rp Puanı: (77/100)
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Çarş. Eyl. 02, 2009 5:20 pm | |
|
En son Melodia Lauren Waldorf tarafından Çarş. Eyl. 02, 2009 9:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Julian Brave Marqués 5. Sınıf Slytherin
Mesaj Sayısı : 282 Lakap : Joule, Jul.., Bry, Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Çarş. Eyl. 02, 2009 5:43 pm | |
| eklersin ablacım | |
|
| |
Nicholas Wayne Z.A.Y. Başkanı | Biçim Değiştirme Profesörü | Gryffindor Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (95/100)
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Çarş. Eyl. 02, 2009 8:23 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire Trisha Bullock Çarş. Eyl. 02, 2009 10:07 pm | |
| | |
|
| |
Evelyn Sydneé Cole Vampir