Oliver H. Whisper Müdür | Tılsım-Muska Profesörü
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| |
Claire Trisha Bullock Seherbaz
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Mümkün oldukça yaz.. Çarş. Haz. 30, 2010 8:29 pm | |
| Ne Düşünüyorsun? ~ Değerlimi. Ne Dinliyorsun? ~ Teoman. Nasılsın? ~ Garip | Biraz da agresif. Ne Hissediyorsun? ~ Karmaşa... Üstünde ne var? ~ Hala pijamalarım. Kiminle Yazışıyorsun? ~ Şuan kimse. Kaç Saattir Nettesin? ~ 3 ya da 4. Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyucam. Bugün Kime Kızdın? ~ Değerlime. Bugün Neye Çok Güldün? ~ Değerlime. Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Bugün farkettim, beni özlemiş ^^ Bugün Seni Üzen Olay? ~ Özlemiş ama yine de sustu... Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Aziz Yıldırım'ı. En Son Ne Yedin? ~ Poğaça. En Son Ne İçtin? ~ Meyve suyu. En Son Kendine Ne Aldın? ~ Sigara. En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Yeğenime toka. En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Sigara almak için. Hangi internet sitesindesin ~ HCBO | facebook. En son ne ile ilgili bir yazı yazdın? ~ BDB ile ilgili sunum hazırladım. Bugün kendine 10 üzerinden kaç verirsin? ~ 3 Şuan ne yapmak isterdin? ~ Herşeyi unutmak ve sil baştan başlamak..! | |
|
Regina Lake St. Mungo Baş Şifacısı
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| Konu: Geri: Mümkün oldukça yaz.. Cuma Tem. 02, 2010 5:49 am | |
| | |
|
Elizabeth May Warner Sihir Bakanı
Rp Puanı Rp Puanı: (93/100)
| Konu: Geri: Mümkün oldukça yaz.. Cuma Tem. 02, 2010 9:00 pm | |
| Ne Düşünüyorsun? ~ Hiçbir sey Ne Dinliyorsun? ~ Kidding - Imogen Heap Nasılsın? ~ fena deil Ne Hissediyorsun? ~ hiçbisey Üstünde ne var? ~ siyah bi bluz Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kaan Kaç Saattir Nettesin? ~ Hatırlamıyorum Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyuycam Bugün Kime Kızdın? ~ .TTnet yetkililerine Bugün Neye Çok Güldün? ~ anneme Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ internetin düzelmesi Bugün Seni Üzen Olay? ~ internetin düzelmesinin çok zaman alması Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Hmm bilemiyorum En Son Ne Yedin? ~ Kahvaltı yapmıstım En Son Ne İçtin? ~ su En Son Kendine Ne Aldın? ~ pantolon En Son Başkasına Ne Aldın? ~ çikolata En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Kitap değiştirmek Hangi internet sitesindesin ~ fanpop deviantart hcbo En son ne ile ilgili bir yazı yazdın? ~ Rp Bugün kendine 10 üzerinden kaç verirsin? ~ 6 Şuan ne yapmak isterdin? ~ Evden uzak bir yere gitmek | |
|
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (62/62)
| Konu: Geri: Mümkün oldukça yaz.. Çarş. Tem. 07, 2010 4:02 am | |
| Ne Düşünüyorsun? ~ İyi mi yaptım kötü mü? Ne Dinliyorsun? ~ Cof Nymp Nasılsın? ~ Karmaşık Ne Hissediyorsun? ~ Pişmanlık Üstünde ne var? ~ Short Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kendimle Kaç Saattir Nettesin? ~ 15 dakika Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Film Bugün Kime Kızdın? ~ Kendime Bugün Neye Çok Güldün? ~ Kendime Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sevgilimi aldattığımı anlamaması. Bugün Seni Üzen Olay? ~ Sevgilimi kuzeniyle aldatmasamıydım Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ kimseyi En Son Ne Yedin? ~ Gözleme En Son Ne İçtin? ~ Kola En Son Kendine Ne Aldın? ~ Gözleme - Kola En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Kola En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Aldatmak için Hangi internet sitesindesin ~ Hcbo İnci sözlük En son ne ile ilgili bir yazı yazdın? ~ Hiçbirşey Bugün kendine 10 üzerinden kaç verirsin? ~ 10 Şuan ne yapmak isterdin? ~ Zamanı geri almak | |
|