Flavius Celeste Arcangelo Hide Shop Çalışanı
Rp Puanı Rp Puanı: (79/100)
| Konu: .Flavius.Celeste.Arcangelo. Paz Eyl. 20, 2009 6:30 pm | |
| Yanlış seçimler ve sonuçları;Hayata gözlerimi evli bir kadının, gayri meşru bir çocuğu olarak açtım. Babam aslen İskoç bir müzisyen, genç ve yakışıklı bir adamdı. Annemle tanışmaları, onun eşiylen yitip giden aşklarından sonra ki yeni arayışta gelişmişti ve bu aşkın meyvası olarak dünyaya ben gelmiştim. Bununla yaşamanın zorlukları, üvey evlat olduğunuz bir evde yaşamaktan daha kolaydı. Gayri meşru, sahipsiz bir çocuk olmanın yanında, bir de üvey evlat olmanın zehrini içiyordum her dakika. Üvey babam Fransız politikacılarındandı, itiraf edeyim onu hiç bir zaman sevmedim, o da beni sevmedi, sevemezdi de zaten. Ancak üvey evlat olduğumu dışarıya hiç sezdirmedi, her ne kadar kıpkızıl saçlarım merak konusu olsa da iyi bir yalancıydı. Arada Anika'yı şımartmasının dışında her ikimize de eşit davranırdı. Annemse oldukça kibar bir Viktorya hanımefendisiydi, bibirimizi oldukça fazla severdik, üzerime titrerdi, onun yanındayken asla kötü bir his, yada endişe duymamıştım. Üvey kızkardeşim Anika ise tıpkı babası gibi beni hiç sevmedi, sevemedi mi yoksa sevmek istemedi mi hiç bir zaman öğrenemedim. Daima bana karşı soğuk ve mesafeliydi. Hizmetçinin çocuklarına davranır gibi. Ailemin yanında, üvey evlat olmama karşın oldukça iyi bir eğitim aldım. Arada bir İngiltere'ye gelerek, Hogwarts zamanlarında burada kalırdık. Babam -üvey babam tabi ki- Anika'nın haftasonları ev hasreti çekmesini hiç istemezdi. Bir kaç sene içinde ben de okula başladığımda eve davet bile edilmedim ama Hogwarst da mutluydum. Ravenclaw da parlak bir öğrenci olmamla annem gurur duyarken, Anika gibi Slytherin öğrencisi olmadığım için üvey babam benden bir kere daha nefret etti. Açıkçası kendimi ona hep sevdirmeye çalıştım, ancak beni asla sevemeyeceğini çok iyi belli ediyordu. Çocuk aklı, neden böyle olduğunu yeni yeni anlayabiliyordum.
Fransa'nın en güzel yerinde büyük bir malikhanemiz vardı, üvey babamın lideri olduğu ailenin kendine ait malikhanesi. Çekirdek aileden başka bir de kuzenlerimiz ve üvey babamın uçarı bir erkek kardeşi vardı. Kızlara oldukça düşkündü ama gözünün nedense hep üzerimde olduğunu hissederdim, yiyecek gibi bakardı ve beni rahatsız etmekten garip bir haz alırdı. Neyse ki Hogwarts sayesinde ondan kurtuldum.
Anika mezun olduktan sonra üvey babam ona ayakları üzerinde durabilsin, güçlü bir kadın olsun diye iş hayatına atılmasını önerdi. O ise ayrılamadığı büyüleri için bir dükkana yerleşti, açıkçası bu seçimi için onu tebrik etmek istiyordum; çünkü büyüleri gerçekten seviyordum. Anneme mezun olana kadar yalvardım onun yanında yer almak için ancak Anika beni sadece bir çalışan olarak istedi, ona da razıydım, ayak işlerine bakmak bile büyülerle haşır neşir olmam için yeterliydi. Bu süre zarfında kendimi ona sevdirebileceğimi düşünmüştüm, ancak o kadar sabit bir insandı ve kalbi o kadar buz tutmuştu ki -Neden böyleydi hiç bilmiyorum- benim yüzüme bir kere bile gülmedi. Kendim hakkında anlatacak pek fazla bir şey olduğunu düşünmüyorum, çok sıcak kanlı olduğumu söylüyorlar ama ikili ilişkilerde biraz korkak olduğum doğrudur. İnsanları kırmaktan oldukça korkarım, sevimli bir yapım varmış gibi gelir bana, ancak size nasıl görünürüm bilemem. Hayatım boyunca hiç bir yere aitmişim gibi hissetmedim, ne ev, ne aile, ne de bir taraf. Tam anlamıyla kötü olmayı, ancak iyi olmayı da başaramıyorum. En azından kendime 'iyi' sıfatını yakıştırmam için daha çok fedakarlık yapmam gerektiğini düşünüyorum, aynı şey kötülük için de geçerli, hiç bir zaman bir yere ait olamayacağım belki de, ancak bundan mutluyum. SevdiklerimBüyüleri, sevilmeyi, duygusal insanları, kitapları, şiirleri, çelloyu, klasik müziği, kırmızıyı, sabahın erken saatlerini, zekayı, felsefeyi, psikolojiyi, muggle'ları, saçlarımın ıslak olmasını, vampir mitlerini, komik insanları, ojeleri, hayal kurmayı, gülümsemeyi hatta kızarmayı severim.SevmediklerimRealistleri, kurnaz insanları, kendini kötü olarak niteleyenleri, içkiyi, sigarayı, şımarık kızları, suratsızları, salakları, kabaları, yüksek sesle konuşanları, soğuk ve tutarsız insanları pek sevmem, uzak durmaya çalışırım.
En son Flavius Celeste Arcangelo tarafından Salı Eyl. 22, 2009 12:42 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| Konu: Geri: .Flavius.Celeste.Arcangelo. Paz Eyl. 20, 2009 6:31 pm | |
| 2 adet ikon ve hakkımda ki düşünceleriniz yeterlidir. | |
|
Melodia Lauren Waldorf 4. Sınıf Ravenclaw
Rp Puanı Rp Puanı: (77/100)
| Konu: Geri: .Flavius.Celeste.Arcangelo. Salı Eyl. 22, 2009 1:51 am | |
| | |
|
Valentin Gavril Nieltsev Vampir
Rp Puanı Rp Puanı: (88/100)
| |
| Konu: Geri: .Flavius.Celeste.Arcangelo. Çarş. Eyl. 23, 2009 3:22 am | |
| Mösyö Valentin, bana olan yaklaşımlarınız sapıkça türden olacaksa konuşmak şöyle dursun, yüzünüze bile bakmaktan hoşlanmayacağımı bilmeniz gerekir. Ancak duygusal bir şekilde beni kandırmayı ve temiz duygularımdan istifade etmeyi düşünüyorsanız söylediklerinizi ekleyebilirim. ^_^ | |
|
Valeria Dora Silver Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: .Flavius.Celeste.Arcangelo. Çarş. Eyl. 23, 2009 3:30 am | |
| | |
|
Valentin Gavril Nieltsev Vampir
Rp Puanı Rp Puanı: (88/100)
| Konu: Geri: .Flavius.Celeste.Arcangelo. Çarş. Eyl. 23, 2009 6:16 pm | |
| - Flavius Celeste Arcangelo demiş ki:
- Mösyö Valentin, bana olan yaklaşımlarınız sapıkça türden olacaksa konuşmak şöyle dursun, yüzünüze bile bakmaktan hoşlanmayacağımı bilmeniz gerekir. Ancak duygusal bir şekilde beni kandırmayı ve temiz duygularımdan istifade etmeyi düşünüyorsanız söylediklerinizi ekleyebilirim. ^_^
Yani, evet. Biraz duygusallık soslu bir yaklaşım olacak. ^^ | |
|
| Konu: Geri: .Flavius.Celeste.Arcangelo. Çarş. Eyl. 23, 2009 8:47 pm | |
| | |
|
Héather T. Stéinez 4. Sınıf Gryffindor
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| |