| Filmkolik | |
|
+7Nicolas Jin Santiago Estefanía Iera Baitriu Julian Brave Marqués Valeria Dora Silver Voletta Q. Jacqueleen Holly Blair Byford Wentworth D. Bullock 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (62/62)
| Konu: Filmkolik Cuma Ağus. 28, 2009 2:01 pm | |
| Önerdiğiniz filmler, vay be dediğiniz sahneler, beğendiğiniz oyuncular felan vs. vs. vs. Buradan bizimle paylaşabilirsiniz^^ | |
|
| |
Holly Blair Byford 4. Sınıf Gryffindor
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| Konu: Geri: Filmkolik Çarş. Eyl. 02, 2009 6:45 am | |
| Korkunç derecede film hastalığım vardır. İşte bazıları: hayalet-sevgililerim i-love-you-man- buz-devri-3 bride-wars made-of-honor sunshine-cleaning halk-dusmanlari melekler-ve-seytanlar state-of-play erkekler-ne-soyler-kadinlar-ne-anlar city-of-ember(yeni izledim maalesef ) yapay-zeka(bunu da yeni izledim) journey-to-the-center-of-the-earth mamma-mia P.S I Love You Soysuzlar Çetesi Bir Alışverişkoliğin İtirafları Yakın zamanda izleyeceklerim: Son Durak 4 3D Kız Kardeşimin Hikayesi Şimdilik bu kadar ama bazılarını yanlış yazmış olabilirim. Aklıma gelenleri yazdım. | |
|
| |
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Filmkolik Çarş. Eyl. 02, 2009 7:08 am | |
| | |
|
| |
Voletta Q. Jacqueleen Karanlık Lady
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Filmkolik Çarş. Eyl. 02, 2009 2:54 pm | |
| Melekler ve Şeytanlar, kitabı okuyanlar için bekleneni vermeyen bir film bence. Biraz spoiler olacak ama. Filmde ne yazık ki Maximillian Kohler gibi ana karakterlerden biri olan CERn müdürü hiç yok. 4 elementi buldukları sahnelerde heyecan biraz artsa da, kitabı okuyanlar için hayal kırıklığı.. | |
|
| |
Valeria Dora Silver Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
| Konu: Geri: Filmkolik Çarş. Eyl. 02, 2009 3:48 pm | |
| Bunlara ek olarak İstila, ve Boleyn Kızı ' da güzel filmlerden. Ama Boleyn Kızı İngiliz tarihinden, belki beğenmeyebilirsiniz. Ama ben çok beğendim. | |
|
| |
Julian Brave Marqués 5. Sınıf Slytherin
Mesaj Sayısı : 282 Lakap : Joule, Jul.., Bry, Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: Filmkolik Çarş. Eyl. 02, 2009 5:41 pm | |
| romantik film severler için,
Kasımda Aşk Başkadır Not Defteri Joe Black Genç Victoria Aşık Sheakspeare Okuyucu Kolera Günlerinde Aşk
Komedi Sevenler İçin Kaza Kurşunu Yes Man Kesinlikle, Belki Neden Evlendim
korku-gerilim severler için texas katliamı karanlık ölüm çıkmazı hasat zamanı testere seri kuzuların sessizliği seven(7) tepenin gözleri | |
|
| |
| Konu: Geri: Filmkolik Çarş. Eyl. 02, 2009 5:52 pm | |
| - Voletta Q. Jacqueleen demiş ki:
- Melekler ve Şeytanlar, kitabı okuyanlar için bekleneni vermeyen bir film bence. Biraz spoiler olacak ama. Filmde ne yazık ki Maximillian Kohler gibi ana karakterlerden biri olan CERn müdürü hiç yok. 4 elementi buldukları sahnelerde heyecan biraz artsa da, kitabı okuyanlar için hayal kırıklığı..
Dediydim sana | |
|
| |
| Konu: Geri: Filmkolik Çarş. Eyl. 16, 2009 11:06 pm | |
| Hırçın sevgilim / My sassy girl^^
Güzel bir romantik komedi... Sonunda de get ulan dedirten filmlerden diyebilirim ^^ | |
|
| |
Estefanía Iera Baitriu Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Çalışanı
Rp Puanı Rp Puanı: (87/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Filmkolik Paz Eyl. 20, 2009 1:42 am | |
| ps i love you gene uykuyla bitti ^^ | |
|
| |
Nicolas Jin Santiago Büyücü
Rp Puanı Rp Puanı: (58/100)
| Konu: Geri: Filmkolik Ptsi Kas. 16, 2009 12:47 am | |
| 13 Hayaleti Herkeze Öneririm | |
|
| |
| Konu: Geri: Filmkolik C.tesi Kas. 21, 2009 7:37 pm | |
| bay evet izlemeyen kaldı mı kaldıysa izleyin | |
|
| |
Regina Lake St. Mungo Baş Şifacısı
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| Konu: Geri: Filmkolik C.tesi Kas. 21, 2009 7:47 pm | |
| 2012' yi izledim dün. Efektleri güzel ama :/ kopuktu biraz. Bir bakıyorsun 2000'desin bir bakıyorsun kıyamet kopuyor. Olsun ben sevdim yine de | |
|
| |
| Konu: Geri: Filmkolik C.tesi Kas. 21, 2009 8:14 pm | |
| 2012 güzel film marduk zımbırtısını işliyor birazcık | |
|
| |
Gerry Swart Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Filmkolik Cuma Şub. 05, 2010 10:58 pm | |
| - Estefanía Iera Baitriu demiş ki:
- Favorilerim;
V For Vendetta ~ Natalie Portman'la adını ezberleyecek kadar yakından ilgilendiğim film ve ayrıca unutulmaz Valerian Ivy nickimin çalıntı olduğu film.
EVET, YENİ İZLEDİM O FİLMİ VE ÇOK GÜZELDİ; ÖNERİRİM HERKESE... VE YENİ İZLEDİKLERİMDEN, THE UGLY TRUTH GAMER LOVELY BONES HOLİDAY AVATAR AKLI HAVADA İNTİKAM PEŞİNDE ADALET PEŞİNDE | |
|
| |
Ovnérta Quisqaun 2. Sınıf Slytherin
Mesaj Sayısı : 58 Lakap : Ovnérta neyine yetmiyor? Kayıt tarihi : 28/12/09
Rp Puanı Rp Puanı: (71/100)
| Konu: Geri: Filmkolik Perş. Tem. 01, 2010 12:16 am | |
| "Adalet Peşinde" süper.
Eski ama bir o kadar da güzel "Şeytanla Anlaşma" var. "Testere" seri. "Kehanet." Hayatımda tek korktuğum korku filmi olarakta "Aynalar." süper bir film öneririm. 1 hafta aynaya bakamamak nasıl birşey bilirim ^^ | |
|
| |
Xealoth Stormrage Çatlak Kazan Sahibi
Rp Puanı Rp Puanı: (97/100)
| Konu: Geri: Filmkolik Perş. Tem. 01, 2010 3:27 am | |
| Adalet Peşinde : Senaristin kendi zekasından üstün bir senaryo yazdığı ve muhteşem bir oyunculukla bütünleştirilmiş harika bir film.
Koleksiyoncu : Mantıksız bir film ancak yine de her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olduğundan hoşuma gitti.
Ölüm Emri : Hayatımın filmidir. İzleyipte beğenmiyecek biri olduğunu sanmıyorum. Varsada şaşırım.
Sherlock Holmes : Gerçekten çok zekice bir film, yapılanlar ve çözümler beni çok şaşırtmıştı.
Godfather Serisi : Gerçekten tapılası bir seri
Ninja Assasin : Bol kanlıda olsa güzel ve heyecanlı bir film. Bir sonraki hamleyi merak ettiriyor.
Kıyamet Melekleri : Çok detaylı izlediğinizde filmde bir sürü saçma şey olduğunu görebilirsiniz ancak gerçekten çok güzel film | |
|
| |
| Konu: Geri: Filmkolik Çarş. Tem. 07, 2010 3:46 am | |
| Akıl oyunları Zindan adası Dövüş klübü Makinist 4ünü bi gecede izleyin 1 hafta dumursunuz. | |
|
| |
Ovnérta Quisqaun 2. Sınıf Slytherin
Mesaj Sayısı : 58 Lakap : Ovnérta neyine yetmiyor? Kayıt tarihi : 28/12/09
Rp Puanı Rp Puanı: (71/100)
| Konu: Geri: Filmkolik Perş. Tem. 08, 2010 2:30 am | |
| Ninja Assasin'i ve Ölüm Emri'ni yarın izleyeceğim. Merak ettim ^^ | |
|
| |
| Filmkolik | |
|