| Site Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+10Diamondie Lavinia Almeida Allen Jacques Harth Valeria Dora Silver Luthièn Moreau Claire Trisha Bullock Tommy John Wymfire Julian Brave Marqués Melanie Lathonia Winona Lyle Wymfire Wentworth D. Bullock 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (62/62)
| Konu: Site Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 28, 2009 1:57 pm | |
| Site hakkında neler düşünüyorsunuz? Buradan bize belirtiniz ona göre ayağımızı denk alalım | |
|
| |
Winona Lyle Wymfire 4. Sınıf Slytherin
Rp Puanı Rp Puanı: (95/100)
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 31, 2009 7:01 am | |
| Açık konuşacağım, darılmaca yok =P Öncelikle rp puanlamasında çok bol keseden puan veriyorsunuz bence. Ayrıca rpde uzunluk hiçbir zaman puan yönlendirmemeli. Uzunluktan puan vermek yalnış. Ben bir paragraf olup da 100 puan almış rpler biliyorum. Hepsi de çok kaliteliydi. Görünüm mevzusu. Bence temanız klasik olmuş. Klasik iyidir ama şık olursa iyidir. Örneğin o üstteki resim olmamış bence. Ayrıca avatar-imza olayında da sorun var. Tabi bu üyelerin sorunu diyebilirsiniz ama biri siteye bakarken avatar-imzalar kaliteliyse daha çok ilgisini çeker. Üyeler başvurmasa bile bence görevliler kişiye avatar-imza hazırlasın ve mesaj atsın, kullanması konusunda öneride bulunsun filan. Aklımda birkaç şey daha vardı da unuttum =P Haırlayınca yazacağım. Onun dışında umarım üyeleriniz artar, hoş bir site olursunuz. | |
|
| |
Melanie Lathonia Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
Rp Puanı Rp Puanı: (96/100)
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 31, 2009 7:09 am | |
| Avatar İmza konusunda haklı olabilirsiniz eğer benden kaynaklanan bir sorun varsa gerçekten üzgünüm. | |
|
| |
Winona Lyle Wymfire 4. Sınıf Slytherin
Rp Puanı Rp Puanı: (95/100)
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 31, 2009 7:21 am | |
| - Melanie Lathonia demiş ki:
- Avatar İmza konusunda haklı olabilirsiniz eğer benden kaynaklanan bir sorun varsa gerçekten üzgünüm.
Yok hayır seninle ilgili değil, sen yapmışsın ama kullanmamışlar. Ayrıca senin avatar-imza + ünlü (birtanemdir) süper =) Ama üyeler pek kullanmaya yanaşmıyor sanırım. Halbuki gayet güzel yapıyorsun. | |
|
| |
Julian Brave Marqués 5. Sınıf Slytherin
Mesaj Sayısı : 282 Lakap : Joule, Jul.., Bry, Kayıt tarihi : 29/08/09
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 31, 2009 7:22 am | |
| Öncelikle rp puanlamasında çok bol keseden puan veriyorsunuz bence. demişsin haklısın, ama gel görelim ki içinde betimlemeye yer verilen rp ister istemez uzun olur. onu da geçtim karşılıklı konuşma gibi olan rp lerinde siteyi kaliteli göstereceğini sanmıyorum. Zaten eminim ki puanlamayı yapan yönetim kurguya göre uzunluğu tartıp ona göre puan veriyorlar. sitenin göürümüne gelince, bence sadelik her zaman en iyisidir. Bu konuda da sitenin fazla bir şeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Üstteki resim diye bahsedilen logo sitenin amacına bence gayet uygun düşüyor, sitenin renkleriyle de uyumlu olduğuna göre benim açımdan o da perfect! Son olarak eğer birileri bu siteye avatara bakarak geliyorsa bilmiyorum bundaki amacı ne önemli olan rp'ler sonuçta buraya gelince yapacağı iş bu, öyle değil mi? Eğer yine de önemli diyorsanız ve yönetim bunu önemli buluyorsa gereken yapılır zaten... Bu arada Melanie harikasın canım | |
|
| |
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 31, 2009 7:28 am | |
| bol kese konusunda haklısın ^^ esas rp puanlamada yetkili arkadaşım şuan olmadığından ben bakayım dedim, sanırım elime yüzüme bılaştırdım. Beceriksiz miyim? Hayır. Milletin emeğini ölçecek kadar üstün rp yaptığımı düşünmüyorum. 1 aylık rpciyim Avatar konusuna gelince ben avatar yapmaya ayıracak vakti kendimde bulamıyorum. Grafik kurulu otursun düzene görevlendireceğim arkadaşlar var. Gelelim akşam akşam beni isyana bağlayan lafına (Sadece kendi yaptıklarımı sayıyorum)Bu siteye harcadığım emeği söyleyeyim 72 saatin 58 saati bilgisayar başında sosyal hayattan soyutlanmış bir şekilde ve 3 günde 14 saat uyuyarak yaptım. Ayrıca sandalye görevinden azat olmuş ve farklı işlevler görmeye başlamıştı. Tema klasik demişsin eyvallahda hocam birşey soracağım senin temadan kastın nedir? Ben sana en az 30 tane site verebilirim uzunca bir süredir faaliyet gösterip kaliteli olan ve tema konusunda 2 günde mükemmel bir iş başarmışsın diyen ve sana 100lerce site gösterebilirim uzunca süre faliyet veren fakat tema konusunda vasat. Emeğime laf ettirmem, sende ettirme Ayrıca bir site göster bana admini emek konusunda son derece hassas ve en iyisini yapmaya çalışıp saatlerce ekrana bakarak sürekli script yazan. Hangi sitede vardır otomatik maaş sistemi adminler elini sürmeden. Ben rahat edelim rahat edin diye yapıyorum. Sitenin resmi açılış tarihi 29 ağustos yanılmıyorsam. (Günlerim karıştı artık) ve biz bu 2 gün içerisinde bukadar başarı yakaladıysak ne mutlu bize. Ayrıca senden bir isteğim var bana teması sade değilde şık olan bir site linkini pmden at. Öğreneyim senin şıklık sadelik anlayışını ona göre temaya eklemeler yapayım. eleştirilerin başka bir şey üzerine olsaydı emin ol teşekkürler der geçerdim fakat emek konusunda eleştiri kime yapılırsa yapılsın kim tarafından yapılırsa yapılsın daha iyisini yapmadan eleştiremez taraftarıyım | |
|
| |
Tommy John Wymfire Esrar Dairesi Başkanı
Rp Puanı Rp Puanı: (92/100)
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 31, 2009 7:48 am | |
| Arkadaşımız düşüncesini dile getirmiş, bizde kendi düşüncemizi dile getirmeliyiz. Buna cevabı verecek kişi 1 üstümde ki Admin Kardeşimizidir ki gayette güzel açıklamış olayı. Sağolasın.
Avatar~~İmza işine gelince, gerçekten dışardan siteyi kaliteli gösteren en önemli unsurlardan biridir. Bence bir kural getirilmeli ve biraz otoriter şekilde avatar ve imzalar siteye yakışır hale getirilmelidir.
Rp puanlama konusuna gelince hiç bir problem göremiyorum, hatta alışılmış zımbırtıdan kurtulmuş olduğunu görüyorum ki bu iyi bir şey. Bir herif oturuyor ve saatlerce rp yazıyor, sen ona kalkıp olmamış bugün git öğren gel dersen onun bir daha siteye girmeyeceğini görürsün. Bunu ancak site belli bir düzene oturduktan sonra yaparsın, yaparsın ki belli bir kaliteden şaşmasın site.
Ve iki gün önce açılmış bir site için gayet başarılı ve yenilikçi bir tema fikrimce. Belki logo biraz daha iyileştirilebilir ama zamanla. Arkadaşın sandalyesine gelince yeni bir tane edinilmesi makbuldur diyorum.. =D Ve uzun uzun konuşup kafaları ütüleyip çekiliyorum... | |
|
| |
Julian Brave Marqués 5. Sınıf Slytherin
Mesaj Sayısı : 282 Lakap : Joule, Jul.., Bry, Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 31, 2009 7:51 am | |
| onlar benim görüşlerim sadece arkadaşın düşünceleri üstünden bunu yaptım... | |
|
| |
Claire Trisha Bullock Seherbaz
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 31, 2009 7:56 am | |
| Okanım'ın gösterdiği çabalara gecelerdir şahit oldukça hayran olmaktan başka bir şey gelmedi elimden. Kardeşim herşeyin hakkını vererek yapıyor. Ve tabi tüm dostlarımızın katkısı oldu siteye. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum. 4 gün de daha iyisini yapabilirim diyen olacağını da sanmıyorum açıkçası. Okanım başta olmak üzre, buradaki herkes elinden gelenin en iyisini yaptı ve yapmaya devam edecek ^^ Düzenimiz oturdukça herşey daha güzel olacak... | |
|
| |
Luthièn Moreau 5. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 31, 2009 8:14 am | |
| Site süper ortam süper adminler süper imza avatarlar iyrenç öyak bi Julian'ınkiler süper neden?çünkü onlar hazır da ondan | |
|
| |
Tommy John Wymfire Esrar Dairesi Başkanı
Rp Puanı Rp Puanı: (92/100)
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 31, 2009 8:16 am | |
| Tanıdığım bir ve gözlemlediğim bir admin, ikiside gerçekten olgunlar ve bu olgunluk siteyi bir yere getirecek... | |
|
| |
Valeria Dora Silver Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 31, 2009 6:14 pm | |
| Adminler olarak hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Avatar imza mevzusuna gelince açıkçası iğrenç olan bişey göremiyorum. Sadece daha iiyi olabilir. Ama bunun içinde biraz zamana ihtiyacımız var. Yeni kurulmuş bir sitenin işleri gerçekten çok fazla oluyor ve üyelerin imzasına gelene kadar birçok işin olduğunu görebiliriz. Ama haksız da sayılmassınız. Bu işi becerebilen birkaç arkadaş daha bulmalıyız. Onun dışında -temada dahil- herşey çok güzel. Daha da güzel olacaktır eminim. | |
|
| |
Allen Jacques Harth Kurtadam
Rp Puanı Rp Puanı: (87/100)
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 01, 2009 7:07 am | |
| 1yerlerde daha önce de söylediğim gibi, bence bu site müthiş işler başaracak Çünkü adminlerimiz gerçekten çok kaliteli, ben kaç kere sabaha kadar sitede olduklarını gördüm, işlerini severek ve değer vererek yapıyorlar, ve şu ilk aşamada en önemli olan da bu bence. Avatar - imza olayına pek... bilmiyorum, yani ben hiç insanların grafiklerine bakarak karar vermedim bir siteye üye olurken ve Merve de iyi iş çıkarıyor, yani o konuda bence bir sorunumuz yok. Ama şimdi okuyunca Rp lerde 1şey benim de aklıma takıldı. Tamam, tabii ki belli bir uzunlukta olması gereklidir (ki bence 10 satır makul 1ölçü), ama Rp lerde uzunluğun çok da ön planda tutulmaması gerektiğine inanıyorum ben de. Yani benim Rp lerimi bilenleriniz fark etmiştir, betimlemelerim iyidir ama uzunluğu da süper olmaz. Ama okuyanı doyurur yani Bence bu yüzden en öncelikle içerik ve tasvirleri dikkate almalıyız, uzunluk biraz daha arka planda kalmalı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 01, 2009 1:33 pm | |
| Yorumlarınız için teşekkür ederim Forum iconumuz Şanlı Türk Bayrağı ile süslenmiştir. Kimler online bölümüde bize özgün olarak tekrar tasarlanmıştır. | |
|
| |
Diamondie Lavinia Almeida Kemik Torbası Bar Sahibi
Rp Puanı Rp Puanı: (98/100)
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 01, 2009 11:04 pm | |
| Bunların yarısını okudum yarısını okumadım. Sıra bende. En başta ben uzun zaman Hp Rpg sitesi adminliği yaptım ve ilk başlangıç olarka ben bu siteyi çok ileri gördüm. Galleon sistemi var ki bu ayrı bir artı. Daha sonra temanız klasik ama zaten klasik iyidir. Temanızı ben çok sevdim. B,ir kaç ufak değişiklik sışında temada kötü hiç bir şey yok. Avatar - imza oalyında üyeler haklı ancak mutlaka ilerleyen zamanda düzelecektir. Her rp sitesinin açılışında avatar - imza konusunda aksamalar ve düzensizlikler olabilir. Rp puanlarında bol puana gelince. Puanlamalar belli bir sistemde yorumlayan var veya tamamen sistem sışında yorumlıyanlar var. Bence bütün rpler aynı sistem üzerinden puanlanmalıdır ki haksızlık olmasın. Genelde 33'lük sistem kullanılır. Onun dışında sıcak bir ortama benziyor. rp yapmak ve yeni kurgularımı denemek için ideal bir mekan oılarka görüyorum. Umarım gerçekten öyledir. Ben sevdim. ^^ | |
|
| |
Oliver H. Whisper Müdür | Tılsım-Muska Profesörü
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 01, 2009 11:16 pm | |
| Yorumlarınız için teşekkür ederim... Avatar konusunda admin arkadaşlarımızla birlikte çalışmalara başladık; boyutları düzelttiriyoruz.. Kesin bir boyut yok ama sitede hoş durmayacak boyutlar zaten uyarılıyor.. Rp Puanlama konusunda sorumlu benim fakat ben bu sıralar bazı nedenlerden dolayı diğerleri kadar online olamıyorum.. Admin arkadaşlarımızda sizi bekletmemek için hemen puanlıyorlar.. =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 01, 2009 11:17 pm | |
| | |
|
| |
Luthièn Moreau 5. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 02, 2009 12:17 am | |
| Woohoooo süpersiniz Okan manyak bişey olmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 02, 2009 12:19 am | |
| Teşekkür ederim | |
|
| |
Edward John Darkness Gelecek Postası Yazarı
Rp Puanı Rp Puanı: (70/100)
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 10, 2009 5:04 pm | |
| | |
|
| |
Angelica Pickles Hogwarts Şifacısı
Rp Puanı Rp Puanı: (70/100)
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 10, 2009 5:07 pm | |
| Harika Okann ' mm | |
|
| |
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 10, 2009 11:10 pm | |
| helal | |
|
| |
Broke Kennedy 5. Sınıf Hufflepuff
Rp Puanı Rp Puanı: (94/100)
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Cuma Eyl. 11, 2009 5:12 am | |
| Çok güzel okanımda okun neden bir TOP izi bıraktığını anlamadım. Ne iş site mükemmel, o kadar siteye üye olmuşluğum vardır, bu yöentim kadar hızlı ve ilgili bir yönetim daha görmedim. Saygıyla eğiliyorum .. | |
|
| |
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 14, 2009 2:02 am | |
| - Broke Kennedy demiş ki:
- Çok güzel okanımda okun neden bir TOP izi bıraktığını anlamadım. Ne iş
Af buyur ingilizce söle sen bana - Broke Kennedy demiş ki:
- site
mükemmel, o kadar siteye üye olmuşluğum vardır, bu yöentim kadar hızlı ve ilgili bir yönetim daha görmedim. Saygıyla eğiliyorum .. Bizim gibisini bulamazsınız kızım. bizden iyisi şamda kayısı | |
|
| |
Broke Kennedy 5. Sınıf Hufflepuff
Rp Puanı Rp Puanı: (94/100)
| Konu: Geri: Site Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 14, 2009 2:29 am | |
| ayy kendini beğenmiş.. http://hcbo.roleplaylife.netburaya girince mouse un imleci var ya onun bıraktığı bir de iz var. o top şeklinde neden :Z | |
|
| |
| Site Hakkında Düşünceleriniz | |
|