| Rosalindé | |
|
+2Holly Blair Byford Tiffanié Rosalindé Night 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Tiffanié Rosalindé Night 5. Sınıf Hufflepuff
Rp Puanı Rp Puanı: (0/0)
| Konu: Rosalindé Çarş. Eyl. 09, 2009 11:57 pm | |
| ~Karakter Bilgileri~Ad - Soyad : Tiffanié Rosalindé NightLakap : RoseYaş : 14Okudu Bina : HufflepuffTaraf : KaranlıkAsa : Sahteliğin KaranlığıEvcil Hayvan : Almadı, almayı düşünüyor ancak..Soy : SafkanAile : Night Ailesi Konuşabildiği Diller : İngilizce [Ana Dil], Fransızca [Ana Dil Gibi], Almanca [İyi Seviye], İtalyanca [Orta Seviye], Rusça [Eh, Fena Değil], İspanyolca [Eh, Fena Değil] ~Hobi - Fobi~Hobiler :_:* Erkeklerle Eğlenmek* Arkadaşlarıyla Takılmak* Ailesiyle Kısa ama Zevkli Dakikalar Geçirmek Fobiler :_:* Böcekler ~Kişisel Özellikler~Kurnaz gülümsemesinin bulunduğu yüzünün arkasında gerçek bir şeytan yatar. Muggle'lardan iğrenir. Güzelliği onun için dünyadaki en önemli şeylerdendir. Aynanın karşısında saatlerce durur bu yüzden. İnsanları oyuncağı gibi kullanmaya bayılır. Kendisine aşık olan erkeklerin bir kısmı zaten oyuncağı olmuştur. Küçüklüğünden beri arkadaşlarına daima sadıktır ancak arkadaşları bile Rose'a bir yanlış yaparlarsa işte o zaman çok tehlikeli olur. " Aydınlık tarafta mısın ? O zaman benden uzak dur, yoksa sonunu kendi ellerimle getiririm. " , işte bu cümle Rose'u anlatır. Slytherin'liler haricince diğer binadakilerle pek iyi anlaşamaz, ama elbette istisnalar da vardır. ~Geçmiş~Küçüklüğünden beri müthiş bir hayat yaşamıştır Rose. Her istediği elinin altında olduğu için aynı zamanda oldukça şımarıktır da. Ailesi de onun gibi Karanlık taraftadır ve Lord'a hizmet etmekten büyük bir zevk duyar. Rose'un da Karanlık taraf olması için ellerinden geleni yapmışlardır ve işte sonuç ! Karanlık tarafa bir insan daha kazandırdılar. Rose, ayrıca tek çocuk olmanın mutluluğu ile de ailesinden kalan tüm mirası alacağı için ayrı bir sevinç duyar. Hogwarts'a başladığı günden beri erkeklerin canını yakar, ama bu da O'dur. Kimsenin kişiliği değişmez ! ~Fiziksel Özellikler~* Sarışın* Mavi Göz* Beyaz Ten* Zayıf* Normal Boy* Çok Tatlı Bir Yüz ~Sevdikleri~* Arkadaşları* Ailesi* Erkekler* Muggle'ları Küçük Düşürmek (Ya da Bulanıkları..)* Rock ~Sevmedikleri~* Ona Öğüt Verilmesi* Kendisiyle Dalga Geçmeye Çalışanlar [Sonları pek iyi olmuyor..]* Gürültü* Sıkıcı Müzikler | |
|
| |
| Konu: Geri: Rosalindé Perş. Eyl. 10, 2009 12:06 am | |
| Arkadaş^^
Ölümüne Dostuz Yakın Arkadaşım Arkadaşım Değer Verdiğim Birkaç Kez Görmüşlüğüm Var
Aşk^^
Biricik Sevgilim Gözümün kaldıkları Eski Arada Özlemiyor Değilim Hani Adaylar Kullandıklarım Bana Hayran Olduğu İçin Beni Mutlu Edenler Çok Yakın Davrananlar Hayranlarım Hayran Olduklarım
Düşmanlar^^
Öldürmek İstiyorum Gerçekten Nefret Edilesi Biri Sevmiyorum Zararsız Rakip
Yetişkinler^^
Bayılıyorum Ona Sevdiğim Yetişkin Eh, Fena Sayılmaz Nötr Hoşlanmıyorum Sevmiyorum Nefret Ediyorum
En son Tiffanié Rosalindé Night tarafından Perş. Eyl. 10, 2009 11:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Rosalindé Perş. Eyl. 10, 2009 12:09 am | |
| İlişkiler^^ Ölümüne DostumHolly Blair ByfordHer ne kadar binalarımız aynı olmasa da Blair'le ikiz gibiyiz. İkimiz de oldukça kurnazız. Güzelliğimizin arkasında yatan bir şeytan var. Bir de erkekler var. Onunla gün boyunca sohbet edebilirim. Seni seviyorum B. !- Spoiler:
Eklenmek İçin :_:
Ad - Soyad :
İcon * :
Eklenmek İstediğin Yer * :
Kurgumuz * :
Not : ' * ' işareti zorunlu demektir..
En son Tiffanié Rosalindé Night tarafından Perş. Eyl. 10, 2009 12:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Holly Blair Byford 4. Sınıf Gryffindor
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| Konu: Geri: Rosalindé Perş. Eyl. 10, 2009 12:40 am | |
| + Her ne kadar binalarımız aynı olmasa da Blair' le ikiz gibisin. İkiniz de oldukça kurnazsınız. Güzelliğinizin arkasında yatan bir şeytan var. Bir de erkekler var. Blair okula geldiğinde tanıştınız ve iyi anlaştınız. Gün boyunca sohbet edebilirsiniz ve bu Blair' in hoşuna gidiyor. Buna göre bir yere eklersin canım. Değişiklik de yapabilirsin çünkü Slytherin' li değilim. | |
|
| |
| |
| |
Julian Brave Marqués 5. Sınıf Slytherin
Mesaj Sayısı : 282 Lakap : Joule, Jul.., Bry, Kayıt tarihi : 29/08/09
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Rosalindé Perş. Eyl. 10, 2009 3:14 am | |
| ekle bir yerlere kurgu vardı sanırım aklında.. | |
|
| |
Tommy John Wymfire Esrar Dairesi Başkanı
Rp Puanı Rp Puanı: (92/100)
| Konu: Geri: Rosalindé C.tesi Eyl. 12, 2009 3:15 am | |
| Hayran Olduklarıma ekler misin ? Ya da kafana göre takıl işte. | |
|
| |
Dulcie Desirée Llyold Bitkibilim Profesörü
Rp Puanı Rp Puanı: (90/100)
| Konu: Geri: Rosalindé Ptsi Eyl. 14, 2009 10:39 pm | |
| Hufflepuf' lılar iyidir. Bu yüzden sevdiğim bi öğrencisin, Hogwarts öncesinde tanışmışlığımız var, annem aile dostunuz diyelim .) | |
|
| |
Melodia Lauren Waldorf 4. Sınıf Ravenclaw
Rp Puanı Rp Puanı: (77/100)
| Konu: Geri: Rosalindé Perş. Eyl. 17, 2009 7:15 pm | |
| | |
|
| |
| Rosalindé | |
|