HCBO Role Play Game
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Stephen King' okurları ' fanları ' Nqqlnl
HCBO Role Play Game
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Stephen King' okurları ' fanları ' Nqqlnl
HCBO Role Play Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Stephen King' okurları ' fanları '

4 posters
YazarMesaj
Allécra Nava Bullock
Kehanet Profesörü
Kehanet Profesörü
Allécra Nava Bullock

Rp Puanı
Rp Puanı:
Stephen King' okurları ' fanları ' Left_bar_bleue86/100Stephen King' okurları ' fanları ' Empty_bar_bleue  (86/100)

Stephen King' okurları ' fanları ' Empty
MesajKonu: Stephen King' okurları ' fanları '   Stephen King' okurları ' fanları ' I_icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 11:28 pm

Onu duymayan, tanımayan neredeyse yoktur. Piyasadaki kaliteli korku filmleri ve kitapları ona aittir. Adam gerçekten kurgu dahisi. Onu okumayan varsa hemen okusun diyorum. Benim favorilerim; Göz, hayvan mezarlığı, kemik torbası, sis, sadist, falcı, mahşer, medyum, yeşil yol, kara ev ve karanlık öyküler. Ve daha okuyamadığım niceleri. Ayrıca Nightmares&Dreamscapes e2'de çarşambaları 22.00'de mini dizi olarak yayınlanacak veya yayınlanıyor tam bilemiyorum. Ama onu tanıyın derim. Kesinlikle vazgeçemeyeceksiniz.

#Fanlar#
Ben xD [ Allécra ]
Valeria Dora [ Bakanım ]
Luthién Moreau

En son Allécra Nava Bullock tarafından Cuma Eyl. 11, 2009 12:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Valeria Dora Silver
Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
Valeria Dora Silver

Rp Puanı
Rp Puanı:
Stephen King' okurları ' fanları ' Left_bar_bleue100/100Stephen King' okurları ' fanları ' Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Stephen King' okurları ' fanları '   Stephen King' okurları ' fanları ' I_icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 11:35 pm

bazen gerçekten boğucu olsada severim Stephen King'i benide ekleyebilirsin (:
Wentworth D. Bullock
Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Wentworth D. Bullock

Lakap : Went

Rp Puanı
Rp Puanı:
Stephen King' okurları ' fanları ' Left_bar_bleue62/62Stephen King' okurları ' fanları ' Empty_bar_bleue  (62/62)

MesajKonu: Geri: Stephen King' okurları ' fanları '   Stephen King' okurları ' fanları ' I_icon_minitimeCuma Eyl. 04, 2009 12:24 am

kemalettin tuğçu daha iyi hıh
http://hcbo.roleplaylife.net/lejant-f6/wentworth-d-bullock-t25.h
Allécra Nava Bullock
Kehanet Profesörü
Kehanet Profesörü
Allécra Nava Bullock

Rp Puanı
Rp Puanı:
Stephen King' okurları ' fanları ' Left_bar_bleue86/100Stephen King' okurları ' fanları ' Empty_bar_bleue  (86/100)

MesajKonu: Geri: Stephen King' okurları ' fanları '   Stephen King' okurları ' fanları ' I_icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 10:07 pm

Aynı tarzda yazmıyorlar ki lan xD
Luthièn Moreau
5. Sınıf Slytherin
5. Sınıf Slytherin
Luthièn Moreau

Lakap : Lut

Rp Puanı
Rp Puanı:
Stephen King' okurları ' fanları ' Left_bar_bleue96/100Stephen King' okurları ' fanları ' Empty_bar_bleue  (96/100)

MesajKonu: Geri: Stephen King' okurları ' fanları '   Stephen King' okurları ' fanları ' I_icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 10:43 pm

Ekle benideee Razz özellikle hayvan mezarlığı kitabına ölmek bitmek ben *-* Razz
Allécra Nava Bullock
Kehanet Profesörü
Kehanet Profesörü
Allécra Nava Bullock

Rp Puanı
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Stephen King' okurları ' fanları '   Stephen King' okurları ' fanları ' I_icon_minitimeCuma Eyl. 11, 2009 12:45 am

Aynen aynen xD Ekledi ben xD

Stephen King' okurları ' fanları '
1 sayfadaki 1 sayfası