| Evelyn.. | |
|
+4Pearl Beth Side Allécra Nava Bullock Claire Trisha Bullock Evelyn Sydneé Cole 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Evelyn Sydneé Cole Vampir
Rp Puanı Rp Puanı: (90/100)
| Konu: Evelyn.. Çarş. Eyl. 02, 2009 11:56 pm | |
| Lejant^^ Ad - Soyad : Evelyn Sydneé ColeLakap : EveYaş : 100 yaşında ancak 18'inde vampir oldu. Yani sonsuza kadar 18 ancak insanlara 23 diyor.Doğum Tarihi : 09 . 05 . 1909Dönüşüm Tarihi : 09 . 05 . 1927Mezun Olduğu Bina / Okul : Slytherin / HogwartsTaraf : Karanlıkİnsanken Kullandığı Asa : Sessizliğin Çığlığı => Dikenli Defne ve Anka Teleği.Yirmi sekiz santim, güzel ve kullanışlı.. Kişisel Özellikler :Vampir olduğundan beri insanlara daha çok önem vermeye başlamıştır. Her ne kadar saçmla gelse de insan öldürmemek için kendini çok zorlar ve ne büyük şanstır ki çoğu zaman bunu başarır. İnsanlara istediğini yaptırmak her ne kadar kolay olsa da ve her ne kadar Karanlık tarafta olsa da bu ' müthiş ' özelliğini kullanmaz. İnsanken ne kadar cesursa şimdi de çok cesurdur. En belirgin özelliği imkansız şeyleri istemesidir. Her zaman imkansızı ister ve genellikle bu girişimleri başarısızlıkla sonuçlanır. Ama imkansızdır istedikleri, sonunda başaramaması gayet normal.. Fiziksel Özellikler :Saçları eskiden kısa sayılabilecek bir boydaydı, bunun nedeni saçlarının sonsuza kadar uzayacağını bilmesinden kısa model yaptırması, ardından saçlarına veda etmek için uzun bir zaman geçmesi gerektiğini bilmesidir. Ancak en sonunda bu saçmalıktan vazgeçip saçlarını uzatmaya karar vermiştir. Genelde saçını toplasa da bazen açık bırakır. Bembeyaz teni, hem soğuk hem de serttir. Pembe dudakları ve ilgi çekici gözleriyle de görünümünü ' olağanüstü ' ye tamamlar. Her ne kadar oldukça zayıf olsa da çok güçlüdür ve hareket eden bir arabayı tek eliyle durdurabilir. Boyu uzunla orta arasında olsa da ' müthiş ' sıçrama yeteneği boyuyla ilgili pozitif düşünmesini sağlar.. ~A R K A D A Ş L A R~
[Ayrılmaz İkili] [Suç Ortakları] [Yakın] Claire Trisha BullockSeni küçüklüğünden beri tanırım Claire.. Küçüklüğünden beri içinde kötülük vardı. Seni hayatının sonuna kadar görmek isterim. Ajan olarak Hogwarts'tasın ve gerçek bir Karanlık tarafsın. Ben de Karanlık tarafta olsam da insanları öldürmemek için uğraşıyorum. Canavar olmak istemiyorum Claire ama yine de bir Karanlık tarafım ve bunu inkar edecek olan bana bedavaya kanını bağışlamış olur Allecra Nava BullockAh sen, kurnazlığın, ajanlığın sana bayılıyorum Allecra'm Sen 7 - 8 yaşarındayken tanıştık biz. Belki hatırlarsın, kokun.. Ah, unutulur gibi değil. Seni öldürmek üzereyken farkettim. Senin içinde doğuştan kötülük vardı. Böyle bir insanı öldüremezdim, di mi? İşte o günden sonra sana çok daha fazla değer vermeye başladım bitane'm.. Seni de ölene kadar yanımda görmek isterim [Değer Verdiklerim] Wentworth D. BullockMmm, Karanlık taraf kokusu mu alıyorum ? Biricik Claire'min abisi değil mi bu ? Ah, tabi ya, ne kadar da mükemmel bir koku alma yeteneğim var, değil mi ? Ah, Wentworth, içindeki karanlığa hayranım. Claire'nin akrabası olman da sana bir artı kazandırıyor. Tabi, duygularım arkadaşlıktan öte değil. Yanlış anlaşılmasın. Sana gerçekten hayranım. Claire'yle tanıştığım zaman aynı zamanda seninle de tanıştım ve ah, içindeki kötülük o zaman bile belliydi tatlım. Müthişsin ![Kanımın Isınık Oldukları ] [Sıradan ] Dulcie Desiree Uyold Bir sıradandan fazlası olamazsın Dulcie. Kanının kokusu beni pek çekmese de hayatını önemsiyorsundur, değil mi ? Asla arkadaş olamayız Dulcie. Tüm çabaların boşa. Senin için en kötü arkadaş olurum ben.. [Göz Aşinalığı Olanlar] [Tanıdık] ~ D Ü Ş M A N L A R ~ [Zararsızlar] [İşe yaramazlar] [Rakipler] [Hoşlanmadığım] Pearl Beth Sideİşte nefret edilesi bir cadı daha.. Zümrüdü Anka Yoldaşlığı saçmalığındaki Başkan Yardımcısı. Ölümcül derecede nefret edemiyorum senden. Onu Zümrüdü Anka'nın başkanı için saklıyorum. İşe yaramazsın tekisin Beth ![Ölümcül derecede nefret ettiklerim] [Baş Belası] ~ A Ş K ~[Şimdiki & Karşılıklı] Allen Jacques HarthTamam, berbat bir yaratık olabilirsin ama bilmiyorum ! Seninle neden birlikteyim bilmiyorum. İğrenç bir kurtadam ? Hayatta en çok değer verdiğim insanın eski sevgilisi ? Çok saçma biliyorum ama seviyorum seni. İstesem belki seni öldürebilirim derdim ama sevdiğim insanları neden öldüremem ki? Kurtadam-vampir savaşlarına rağmen hala benimsin. Sende bir tuhaflık seziyorum ama sakın unutma sevgilim, bir vampiri kandıramazsın ![Gözümün kaldıkları][Eski] [Kullandıklarım][Arzuladığım] [Ne hissettiğimi bilmiyorum]~ ÇOCUKLAR ~ [Bayıldığım Çocuklar][Korumam Altındaki Çocuklar][Potansiyeli Olduğunu Düşündüğüm Çocuklar][Nötr Çocuklar][Seviyesiz Çocuklar][Sevmediğim Çocuklar] - Kod:
-
Eklenmek İsteyenler:
İcon :
Kurgu :
Eklenmek İstediği Yer :
En son Evelyn Sydneé Cole tarafından Paz Eyl. 13, 2009 7:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi | |
|
| |
Claire Trisha Bullock Seherbaz
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| |
| |
| |
| |
Claire Trisha Bullock Seherbaz
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| |
| |
Allécra Nava Bullock Kehanet Profesörü
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| |
| |
Pearl Beth Side Z.A.Y. Başkan Yardımcısı | Baş Seherbaz
Rp Puanı Rp Puanı: (97/100)
| Konu: Geri: Evelyn.. Perş. Eyl. 03, 2009 2:16 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Xavier Léon Black Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
Mesaj Sayısı : 49 Lakap : Lee ~ Lèon ~Xavi Kayıt tarihi : 29/08/09
Rp Puanı Rp Puanı: (96/100)
| |
| |
| |
| |
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (62/62)
| Konu: Geri: Evelyn.. Perş. Eyl. 03, 2009 8:11 pm | |
| | |
|
| |
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Evelyn.. Paz Eyl. 06, 2009 1:18 am | |
| İcon değişirmisin | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Evelyn.. Paz Eyl. 06, 2009 1:43 am | |
| Kendi mesajından bahsediyordum xD Hani ilk başvuru yaptığın mesaj onu editleseydin ekle bu iconla fln fln şeklinde xD Neyse, alımlara devam xD | |
|
| |
Allen Jacques Harth Kurtadam
Rp Puanı Rp Puanı: (87/100)
| |
| |
| |
| |
Dulcie Desirée Llyold Bitkibilim Profesörü