| Metamorfmagus | |
|
+7Andrew 'Andy' Osnard Estefanía Iera Baitriu Valeria Dora Silver Diamondie Lavinia Almeida Veronica A. Silver Regina Lake Wentworth D. Bullock 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (62/62)
| Konu: Metamorfmagus Cuma Ağus. 28, 2009 9:49 am | |
| Adınız/Soyadınız: Online Olma Süreniz: Kişiliğiniz: Bu Yeteneği İsteme Sebebiniz:
4 kişi daha alınacaktır. Rp'de özelliği npc olarak bir ortama girip çıkabilirsiniz. Sizi kimse tanımaz.
En son Wentworth D. Bullock tarafından Salı Eyl. 15, 2009 10:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Regina Lake St. Mungo Baş Şifacısı
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| Konu: Geri: Metamorfmagus C.tesi Ağus. 29, 2009 7:21 am | |
| Adınız/Soyadınız:Regina Lake Online Olma Süreniz:4+ Kişiliğiniz:Herhangi bir konuda karar vermeden önce sonuçları değerlendirir. Arkadaşlarıyla ve ortaklarıyla ilişkilerinde mantıklı ve ikna edicidir. Son derece uyumludur, hayata bakışını sabit tutmaz. Sadık, kolay kıskanan, zeki, planlı ve çalışkandır. Bu Yeteneği İsteme Sebebiniz: Rplerime katkıda bulunacağını düşünüyorum ve eğlenceli olur. | |
|
| |
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Metamorfmagus C.tesi Ağus. 29, 2009 7:23 am | |
| kabul edildiniz özelliğiniz verildi. 2 hakkınız kaldı | |
|
| |
Veronica A. Silver Flourish & Blotts Kitabevi Sahibi
Rp Puanı Rp Puanı: (84/100)
| Konu: Geri: Metamorfmagus Salı Eyl. 01, 2009 9:05 pm | |
| Adınız/Soyadınız: Veronica A. Silver Online Olma Süreniz: belli olmuyor Kişiliğiniz: Gerektiğinden fazla zekidir. Kuşkucu ve özgürdür. İstemediği birşeyi asla yaptıramazsınız. Zorlanırsa çok asi davranabilir. Çabuk sinirlenir. Etrafındaki insanları kolayça kırabilir. Üstünlük diye sunulan herşeyi kuşkuyla eleştirir, isyan eder. Toplumun değerlerine zıt hareket eder, patavatsız davranabilir. Bunları kabul etmiyen ve onu düzeltmek isteyenlere karşı asidir, yüz çevirip gider...
Dikkat çekmeyi sevmez. Ne kadar sevmesede dikkatler hep onun üzerindedir. Her istediğini elde eder. İnatçı ve dediğim dedik biridir. Ravenclaw mezunu olarak çok şey bilir ve bunu insanlara bilmediklerini öğretmek için kullanır. Hafızası çok güçlüdür, unutmaması gereken şeyler dışında, yaşadıklarını da unutmaz. Kıvrak zekası, yetenekleri ve güçlü sezgileriyle birçok şeyi atlatmayı başarmıştır. Bu Yeteneği İsteme Sebebiniz: Bazı durumlarda değişmek işe yarıyor. Rolarıma katkı sağlayabilir diye düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Metamorfmagus Salı Eyl. 01, 2009 10:06 pm | |
| | |
|
| |
Diamondie Lavinia Almeida Kemik Torbası Bar Sahibi
Rp Puanı Rp Puanı: (98/100)
| Konu: Geri: Metamorfmagus Salı Eyl. 01, 2009 10:46 pm | |
| Adınız/Soyadınız: Diamondie Lavinia Almeida Online Olma Süreniz: 7/24 Kişiliğiniz: Çift kişilikli diyebilirsiniz. içindeki kötücül ruh ortaya çıktığında karnalık yanın en sadık adamı. Kendinden emin, tutarlı ve dik başlıdır. Bir yere gittiğinde orası onunmuş gibi davranır. Güzelliğine birde bu kraliyet havası eklendiğinde ona bakmayacak bir erkek yoktur. Tüm erkeklerin hayalini süslemeye bayılır. Hep en güçlü olmak ister. Küçükken evden kaçmıştır. Durmadan kimliğini değiştirerek gezinmiştir. İçindeki kötücül ruh yani Lavinia Diamondie'nin tam aksidir. Onun kadar kurnaz ve zehirlisini bulamazsınız. Bu Yeteneği İsteme Sebebiniz: Kurguma göre çift karakterleri oynuyorum. Lavinia görülebilecek en kötü karakterlerdendir. Bu yüzden onun yaptığı olaylardan Diamondie'nin etkilenmeyen bir kurgusu olması adına kimlik değişimi yani metamorfagusluk gerekmektedir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Metamorfmagus Salı Eyl. 01, 2009 11:03 pm | |
| | |
|
| |
Valeria Dora Silver Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Metamorfmagus Perş. Eyl. 03, 2009 7:03 pm | |
| Eğer öğrenci olacaksan özel yetenek sahibi olamazsın. | |
|
| |
Estefanía Iera Baitriu Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Çalışanı
Rp Puanı Rp Puanı: (87/100)
| Konu: Geri: Metamorfmagus Salı Eyl. 15, 2009 9:14 pm | |
| Adınız/Soyadınız: Kristen Aurelié Black Online Olma Süreniz: 1-10 Saat Arası.... Kişiliğiniz:İnsanlara hemen güvenemese de insanları tanımada üstüne yoktur.Kendiyle oldukça barışıktır.Sevdiği insanlara değer verir ve onları korumak için elinden geleni yapmaya hazırdır.Fazla inatçı olmasa da istediklerini yaptırabilmek için her zaman bir planı vardır.İnsanlara yardım etmeyi sever ama aşırı derecede iyilik meleği olmak ona göre bir şey değildir.Mantık oyunlarına ilgi duyar ve ilgi görmeyi sever.Başarısıyla her türlü ortamda parlamayı bilir.En küçük ayrıntıları görmeyi sever ve yaptığı işlerin sonucunu düşünmeyi başkalarına bırakır.Hafif vurdumduymaz tarafı olsa da genelde toplumla ilgilidir.Doğaya büyük saygı besler ve bitkilere bayılır.Kalbinin kırılmasından hoşlanmaz ve ihanete karşı her zaman kin besler.Hafif ön yargılı olsa da ön yargıları her zaman yerindedir.İnsanların değiştiğine inanabilmeyi ister.Kafasında kurduğu hayalleri gerçekleştirebilmek onun birincil arzusudur.Kendine zaman ayırmayı sever.Kendini fazlasıyla sıkmayı sevmez.Özgürlüğüne düşkün ve bağımsızlığı seven bir yapıya sahiptir.Konuştuğu kişiye göre konuşma tarzını değiştirip başka bir kimliğe bürünebilir fakat asla ikiyüzlü değildir.Gerektiğinde oldukça ukâla ve kendini beğenmiştir. Bu Yeteneği İsteme Sebebiniz:Gereken durumlarda gizemimi destekleyecek ve bazen insanlar üzerinde kuşku yaratmama sebep olacağı için istiyorum. | |
|
| |
Valeria Dora Silver Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
| Konu: Geri: Metamorfmagus Salı Eyl. 15, 2009 9:20 pm | |
| | |
|
| |
Andrew 'Andy' Osnard Karanlık Eşyalar Dükkanı Sahibi
Rp Puanı Rp Puanı: (96/100)
| Konu: Geri: Metamorfmagus Salı Haz. 29, 2010 11:26 pm | |
| Adınız/Soyadınız: Andrew Osnard Online Olma Süreniz: ~2 Kişiliğiniz: Karanlık tarafta, saldırgan, kibirli, sinsi bir kişiliği var. Ölümyiyen, ve sürekli düello yapıyor. Baskınlara Katılıyor.
Bu Yeteneği İsteme Sebebiniz: Baskınlarda ihtiyacı olacak, çünkü dükkan sahibi ve tanınmak istemiyor.
| |
|
| |
Sera Talia Wiénna Dırdırcı Editörü
Rp Puanı Rp Puanı: (78/100)
| Konu: Geri: Metamorfmagus Salı Haz. 29, 2010 11:56 pm | |
| Adınız/Soyadınız: Sera Talia Wiénna Online Olma Süreniz: 8-9 saat. Kişiliğiniz: Seta değişken bir kız. Ne yapacağı ve tepkileri asla kestirilemiyor. Fakat kalıcı özellikleri ; Cesur, maceraperest,hırslı ve soğukkanlı. Bu Yeteneği İsteme Sebebiniz: Seta Sihir basınında yazar olarak çalışıyor. Yazıları için bazen bilgi toplaması gerekiyor ve bunun için tanınmaması şart.
| |
|
| |
Oliver H. Whisper Müdür | Tılsım-Muska Profesörü
| Konu: Geri: Metamorfmagus Çarş. Haz. 30, 2010 1:32 am | |
| Andrew(son hakkınızdı ve bitti..) ve Sera veriliyor... | |
|
| |
Lucas Matthéw Quisqaun 2. Sınıf Slytherin
Rp Puanı Rp Puanı: (75/100)
| Konu: Geri: Metamorfmagus Çarş. Haz. 30, 2010 3:59 am | |
| Adınız/Soyadınız: Lucas Matthéw Quisqaun Online Olma Süreniz: 6-7 saat Kişiliğiniz: Kötülüğün tüm özellikleri..Bunların en önemlileri sinsilik , kendini beğenmişlik , ve artistliktir.Kendimi beğenmiş biriyim ama bunu söylecek cesaretim de var.Bu yüzden çok cesaretliyimdir de tehlikeli bir durum olsa ilk ben atlarım. Artistliğim gerçekten fazla bunu kızları kendime çekmek için yaptığımı sanıyorum. Sinsiyim çünkü herkesi kandırabilirim.Benim olduğum yerde bir şey saklamak imkansız gibidir ; çünkü hemen farkedebilirim. Bende Lider Ruhlulukta var.Çünkü benle olan arkadaşlarımın bana sadık olmasını ve bana saygı duymasını isterim... Çok güçlü ve dayanıklıyım..Bir olay karşısında haklı olduğumu kanıtlayana kadar direnirim.Yani sözlerimin arkasında sıkı dururum. Güçlüyüm çünkü kas yapıyorum.Bu benim çekiciliğimi artırıyor..Ve eğer kavgalara karışırsam diye güçlülüğümü arttırıyorum. Fakat ben şuan tarafımı seçmiş durumda değilim.. Bu Yeteneği İsteme Sebebiniz: Karakterim değişken özelliklere sahip olması. | |
|
| |
| Konu: Geri: Metamorfmagus Çarş. Haz. 30, 2010 4:31 am | |
| Öğrenciler özel yetenek sahibi olamamakta. | |
|
| |
Xealoth Stormrage Çatlak Kazan Sahibi
Rp Puanı Rp Puanı: (97/100)
| Konu: Geri: Metamorfmagus Perş. Tem. 01, 2010 7:22 am | |
| Xealoth Stormrage İstediğim kadar. Dışarıdan fazlasıyla soğuk görünsede eğlenceli biridir. Girişimcidir ve asla hiçbir şeyden utanmaz. Kendine güveni tam olduğundan hareketlerini takip etmez bazen hata yapsada toparlamayı bilir. Kimseye güvenmediği gibi kimseninde kendisine güvenmesini istemez. Zeki biridir ve zekasını en iyi şekilde kullanmayı bilir. Rp'e eğlence katabileceğini düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Metamorfmagus Perş. Tem. 01, 2010 7:18 pm | |
| | |
|
| |
| Metamorfmagus | |
|