HCBO Role Play Game
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Sitemizin ideolojisi ve amacı Nqqlnl
HCBO Role Play Game
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Sitemizin ideolojisi ve amacı Nqqlnl
HCBO Role Play Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sitemizin ideolojisi ve amacı

+8
Julian Brave Marqués
Pearl Beth Side
Stanley Alejandro Legolas
Diamondie Lavinia Almeida
Tommy John Wymfire
Amandéla Cynthia Dawson
Claire Trisha Bullock
Wentworth D. Bullock
12 posters
YazarMesaj
Wentworth D. Bullock
Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Wentworth D. Bullock

Lakap : Went

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue62/62Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (62/62)

Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty
MesajKonu: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimePaz Ağus. 30, 2009 3:30 am

Site yönetimimiz ve yönetim şeklimiz diğer sitelere oranla biraz farklıdır. Bunun sebebi ise birinin başka birinden farkı olmadığına inancımızdır. Ama hoş göresiniz ki sitemizi bir düzene sokmak ve size daha iyi hizmet verebilmek için bazılarımız çeşitli sorumluluklar almıştır. Bu kişiler: Ben ( Okan ), Emre, Esra ve Elif başlıca olmak üzere bize ve yaptığımız işe, emeğimize saygı duyan herkestir. Her üyemiz aldığı rütbe sonucunda sitemizin dolaylı yoldan yetkilisi kabul edilmektedir. Biz dördümüzün ortak yapmış olduğu işte hepinizin katkısı vardır. Her bir baş yöneticimiz “ Ben forumun as yöneticisiyim. Sen gözümde normal üyesin. Ben seni hor görürüm, umurumda olmazsın. “ gibi bir davranışı sergilemeyecek kadar olgunlaşmış ve egolarından sıyrılmış kişilerdir. Amacımız gerek; kaliteli bir şekilde “ Role Play ” yapmak, gerek; yeni insanlarla tanışıp ya da tanışmanıza olanak sağlayıp şu monoton hayatımıza renk katmaktır. Benim tabirimle “ Beleş muhabbet ulan. Kaçırma! “ diyebilmektir. Umarım gayet açıklayıcı olmuştur. Kısaca özetler olursak:

1. Herkes eşittir.
  2. Aşırı ciddiye sarıp ne siz kendinizi kasın nede bizi kasın. Herkes kendisi olsun.
  3. Amacımız hepimizin amacı ve ilkeleridir.
  4. Herkes özür dilemesini bilmeli. Yani benim tabirimle “ Eşeklik yaptığında birde semer takmayacaksın.
  5. Saygı, sevgi, şamata çerçevesinde sohbet edeceksin.
  6. Bunları benimseyebildiysen sende bizim bir yöneticimizsin ve bizdensin.
Buraları okuduktan sonra yorumunuzu yaparsanız sevinirim Smile
http://hcbo.roleplaylife.net/lejant-f6/wentworth-d-bullock-t25.h
Claire Trisha Bullock
Seherbaz
Seherbaz
Claire Trisha Bullock

Lakap : ' qia '

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue100/100Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimePaz Ağus. 30, 2009 2:47 pm

Kardeşime katılıyorum. Çok güzel söylemiş. Bu sitede herkesin emeği var. Sağolun desteğiniz için arkadaşlar. Zamanla herşey daha güzel olacak. Yeter ki burda bizimle olun. Beraber kurduk beraber yürütcez =)
http://hcbo.roleplaylife.net/lejant-f6/claire-trisha-bullock-t15
Amandéla Cynthia Dawson
Sihir Tarihi Profesörü | Hufflepuff Bina Sorumlusu
Sihir Tarihi Profesörü | Hufflepuff Bina Sorumlusu
Amandéla Cynthia Dawson

Lakap : Amy

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue87/100Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (87/100)

MesajKonu: Geri: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimePtsi Ağus. 31, 2009 1:17 am

Zaten adminlerin bu tavrının insanları daha çok çekeceğini düşünüyorum ^^ Tepeden bakmayıp eşiti olarak görerek. Her bireye aynı derecede değer vererek. Bence de bu şekilde devam etmelisiniz ^^ Zaten benim de sizlerle birlikte bu sitede olmamın 1nedeni de bu ^^
Tommy John Wymfire
Esrar Dairesi Başkanı
Esrar Dairesi Başkanı
Tommy John Wymfire

Lakap : Tommy...

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue92/100Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (92/100)

MesajKonu: Geri: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimePtsi Ağus. 31, 2009 4:51 am

Çok güzel... Çok güzel... Çok güzel... =D Adminlerin sıcak ve olgun olması bu siteyi çok iyi yere getirecek buna eminim.
http://hcbo.roleplaylife.net/lejant-f6/tommy-john-wymfire-t172.h
Diamondie Lavinia Almeida
Kemik Torbası Bar Sahibi
Kemik Torbası Bar Sahibi

Lakap : Dia

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue98/100Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (98/100)

MesajKonu: Geri: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 02, 2009 12:08 am

Eşek ve semer olayını sevdim. ^^
Büyücü

Lakap : Stan

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue75/100Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (75/100)

MesajKonu: Geri: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 02, 2009 3:28 pm

Çok farklı ve gerçekten farklı. Farklı olduğu kadar harika. Bu üyeleri memnun ettiği gibi site içerisinde her kesin daha bir eğlenceli olmasını sağlar diye düşünüyorum. Bana kalırsa gerçekten çok hoş.
Pearl Beth Side
Z.A.Y. Başkan Yardımcısı | Baş Seherbaz
Z.A.Y. Başkan Yardımcısı | Baş Seherbaz
Pearl Beth Side

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue97/100Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (97/100)

MesajKonu: Geri: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 02, 2009 4:57 pm

Vizyon ve misyon, amaçlandırılmak güzel'
Julian Brave Marqués
5. Sınıf Slytherin
5. Sınıf Slytherin
Julian Brave Marqués

Lakap : Joule, Jul.., Bry,

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue100/100Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 02, 2009 5:09 pm

okanım döktürmüşsün yine, Very Happy

bunu yaptığın iyi olmuş...
http://hcbo.roleplaylife.net/lejant-f6/julian-brave-marques-t158
Olivia Scarlett Isis
5. Sınıf Ravenclaw
5. Sınıf Ravenclaw
Olivia Scarlett Isis

Lakap : Oliv

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue92/100Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (92/100)

MesajKonu: Geri: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 4:12 am

Sevgi yumağı Very Happy Evet, oldukça harika Very Happy
Winona Lyle Wymfire
4. Sınıf Slytherin
4. Sınıf Slytherin
Winona Lyle Wymfire

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue95/100Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (95/100)

MesajKonu: Geri: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 6:40 am

Evet, sevelim birbirimizi, bir sevgi yumağı oluşturalım, hadi sarılıp zıplayalım xD
http://www.gumuskalemler.co.cc/forum/index.php
Wentworth D. Bullock
Wentworth D. Bullock

Lakap : Went

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue62/62Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (62/62)

MesajKonu: Geri: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 7:48 pm

Winona Lyle Wymfire demiş ki:
Evet, sevelim birbirimizi, bir sevgi yumağı oluşturalım, hadi sarılıp zıplayalım xD
Sen nezaman büyücen dilara (:
http://hcbo.roleplaylife.net/lejant-f6/wentworth-d-bullock-t25.h
Eliesha Soul
3. Sınıf Ravenclaw
3. Sınıf Ravenclaw
Eliesha Soul

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue70/100Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (70/100)

MesajKonu: Geri: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 4:29 am

İşte budur ya! Bu benim için gerçekten önemli. Güzel düşünceler içindesiniz. Herkes eşit falan, güzel ortam yani. İyi vakit geçireceğim kesinlikle. Very Happy
Valentin Gavril Nieltsev
Vampir
Vampir
Valentin Gavril Nieltsev

Rp Puanı
Rp Puanı:
Sitemizin ideolojisi ve amacı Left_bar_bleue88/100Sitemizin ideolojisi ve amacı Empty_bar_bleue  (88/100)

MesajKonu: Geri: Sitemizin ideolojisi ve amacı   Sitemizin ideolojisi ve amacı I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 19, 2009 9:34 pm

Eşitlik havası gerçekten çok güzel. Eşek ve semer olayını sevdim. Very Happy

Sitemizin ideolojisi ve amacı
1 sayfadaki 1 sayfası