| Oliver H. Whisper | |
|
+22Eliesha Soul Broke Kennedy Tommy John Wymfire Veronica A. Silver Alejandro Devin Gonzales Veronica B. Herring Sébastien C. Clemenceau Olivia Scarlett Isis Melodia Lauren Waldorf Pearl Beth Side Holly Blair Byford Allécra Nava Bullock Julian Brave Marqués Claire Trisha Bullock Winona Lyle Wymfire Valeria Dora Silver Nicholas Wayne Amandéla Cynthia Dawson Wentworth D. Bullock Melanie Lathonia Regina Lake Oliver H. Whisper 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Oliver H. Whisper Müdür | Tılsım-Muska Profesörü
Rp Puanı Rp Puanı: (100/100)
| Konu: Oliver H. Whisper Paz Ağus. 30, 2009 12:18 am | |
| - Genel Bilgiler -
Tam Adı :Oliver Hector Whisper Takma Adı : Oll, Hec, WhoCinsiyet :Sihirbaz Yaş :26 Sihirsel Soy :Safkan Uyruk : İtalya Doğum Tarihi :5 Mart Doğum Yeri :Roma Burcu :Balık Anadil :İtalyanca Diğer Diller :İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Türkçe Asa :maral tüylü abanoz ağacından üretim üzerinde iki tane mavi renkli zümrüt taş var bunlar asayı sahibine karşı gelen büyülerden haberdar ediyor (parlayarak).. Üstelik asa kendi sahibine asla saldırı büyüsü yapmıyor, yapıldığı anda yapan kişinin eli alev alıp yanıyor..maral tüylü abanoz ağacından üretim üzerinde iki tane mavi renkli zümrüt taş var bunlar asayı sahibine karşı gelen büyülerden haberdar ediyor (parlayarak).. Üstelik asa kendi sahibine asla saldırı büyüsü yapmıyor, yapıldığı anda yapan kişinin eli alev alıp yanıyor.. Okul & Bina :Hogwarts&Ravenclaw - Karakter Özellikleri - Genel olarak hayatın otoriteye önem verir, her şeyin yapılması gereken saatte gerçekleşmesini düşünenlerdendir. Sorumluluk sahibi olması onu bir çok belaya sürüklemiştir-acaba bunlar ne..-ama yinede vazgeçmemiştir.Aşırı düzenlidir, dağınıklığı kaldıramaz. Boş zamanlarını kitap okuyarak ve gezerek geçirmeyi sever. - Fiziksel Bilgileri - Uzun ve zayıf bir vücuda sahipmiş gibi görünsede aslında gayet fit ve güçlüdür. Güzel bir vücudu vardır. Saçları açık kahvedir ve kısa bir kesime sahiptir, önde biraz perçemi vardır.Gözleri az rastlanan bir renk olan bal rengidir ama kimi zaman değişerek kahverengi ya da kehribar rengine dönüşebilir. Ten rengi kavruk bir kumraldır. + Sevdikleri + Viyola Çalışma odası Evi Hogwarts Tılsım Kuzenler Meşede Bekletilmiş Şekerli Viski
- Sevmedikleri - Disiplinsizlik Şımarıklar Dolunay Bludger Çilekli Her Türlü Gıda
- İconlar -
------------------------- # İlişki Türleri #
~A R K A D A Ş L A R~ [Ayrılmaz İkili] [Suç Ortakları] [Yakın]Amendéla Cynthia DawsonAmendéla iyi bir insan ve iyi bir profesör; görevinde oldukça başarılı, bu yüzden onu tebrik ediyorum. Hep böyle ol...[Değer Verdiklerim]Nicholas WayneNicholas, diğer bir deyişle Nic; onunla iyi anlaşıyoruz; görevinde çok başarılı ve eksiksiz yapıyor. Aynı zamanda aydınlık tarafında lideri; ona çok değer veriyorum. Umarım aramızdaki arkadaşlık hep devam eder...[Kanımın Isınık Oldukları]Alejandro Devin Gonzales Çok iyi bir sihirbaz olduğu belli ve görevinde istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Onunla bakanlığa gittikçe görüşüyorum; çok çalışkan, bu yüzden ona kanım ısınıyor. Tebrikler Ale; hep böyle ol...[Sıradan ] Sera Talia Wiénna Sevgilim Regina'nın çok yakın dostu, onunla bazen görüşüyoruz, özellikle Hogwarts ile ilgili röportajlar vs. münasebetleriyle... Ama ondan biraz uzak olmama neden olan bir şey var, her ne kadar o tarafsız biri de olsa sevgilisiyle anlaştığım pek de söylenemez...
[Göz Aşinalığı Olanlar] Sébastien C. Clamenceau
Sebas, fazla tanımıyorum; benim için o kadar önemli bir kişi değil. Bir dükkan sahibi; onunla pek sık görüşmediğimden pek tanımıyorum. Domuz Kafası'na pek uğramam; genelde Üç Süpürge'de takılırım..
[Tanıdık] Veronica A. Silver
Ah, onunla o kadar çok görüşüyoruz ki; iyi bir insan benim için. Kitabevine gittiğimde bana sık sık kitap önerisinde bulunur; benim gibi bir kitap kurduyla anlaşamayacak da kiminle anlaşacak? O çok iyi..
~ D Ü Ş M A N L A R ~ [Zararsızlar] [İşe yaramazlar] [Rakipler] Claire Trisha Bullock
Claire... Oldukça sinsi ve kurnaz. Görevinde başarılı olabilir; rolünü de iyi oynuyor fakat beni kandırması o kadar kolay değil. Ondan nefret ediyorum ve Hogwarts'ı asla ele geçiremeyecekler. Git ve Lord'unla oyun oyna...
[Hoşlanmadığım] Veronica B. Herring
Veronica.. Bakanlıkta çalışan bir kişi. Esrar dairesinin en esrarlı kişilerinden biri; onu tanımak çok zor... Şeytan bakışlı gözleri oldukça ürkütücü. Bazen onun hangi taraftan olduğunu anlayamıyorum doğrusu...
[Ölümcül derecede nefret ettiklerim] Wentworth D. Bullock
Wentworth; Hogwarts'ta bana yardımcılık yapan başarılı bir profesör; açıkçası ondan pek hoşlanmıyorum ama yine de görevinde başarılı olması onu bu rütbe de tutuyor. Duygularımla kariyerimi her zaman ayrıştırmayı başarmışımdır... Senden nefret etmemek elde değil...
[Baş Belası]
~ A Ş K ~ [Şimdiki] (ve her daim) Regina Lake
Ah, Reg... Seni o kadar çok seviyorum ki; ayrı kaldığımız yıllar nasıl yaşayabildim anlayamıyorum doğrusu. Küçükken sana açılamadım belki ama iyi ki seninle İtalya'da karşılaştık; yoksa nasıl yaşardım anlamıyorum. Seni şimdiki gibi her zaman seveceğim ve sana olan aşkımın her dakika büyümesini engellemeyeceğim. Hep benim ol...
[Gözümün kaldıkları] [Eski] [Kullandıklarım] [Karşılıklı] [Arzuladığım]
~ Y E T İ Ş K İ N L E R ~ [Sevdiğim Profesörler] [Mecburen Sevdiklerim] Tommy John Wymfire
John senden pek hoşlandığım söylenemez doğrusu. Seni bir düşman olarak bile görebilirim ama bir bakanlık çalışanısın; üstelik Esrar Dairesinin başkanı. Sana mecburi olarak bir sevgi besliyorum; ama şunu bilmeni isterim ki senden hoşlanmıyorum...
[Sevmediğim Profesörler] Allecra Nava Bullock
Allecra... Başarılı bir profesör; her ne kadar öğrencilik yıllarımda onun öğrettiği dersi pek sevmesemde öğrenciler onun dersinden memnun. İçindeki karanlığı görmemek mümkün değil; onu da kariyerindeki başarısından dolayı okulda tutuyorum. Fark ettim de etrafımı bir duman sarmış gidiyor; Hogwarts' ı sıkı kollamam gerek...
[Sevdiğim Yetişkinler] Valeria Dora Silver
Valeria; Sihir Bakanı'mız. Görevinde çok başarılı ve işine çok sadık. Onu takdir ediyorum doğrusu; o da beni takdir ediyor olmalı ki hala bu mevkîde meslek hayatıma devam edebiliyorum. Çok yaşa Valeria...
Pearl Beth Side
Beth... O tuhaf bir seherbaz. Aslında mesleğini çok iyi yapıyor ama onu çözmekte zorlanmıyor değilim. Bazen çok neşeli bazen çok sade. Önemli olan bizi iyi korumaları ve bunu iyi yapıyor; öyleyse problem? Hayır, yok...[Hoşlanmadığım Yetişkinler] [Nefret Ettiğim Yetişkinler]
~ Ö Ğ R E N C İ L E R ~ [Değer Verdiğim Öğrenciler] Winona Lyle Wymfire
Winona; Slytherin'in başarılı öğrencisi. Slytherin'de olmasından dolayı biraz şüphe duyuyorum geleceği ile ilgili ama önyargılı olmak her zaman insanı hatalara sürükler. Hayatında başarılar; derslerinde de... Broke Kennedy
Broke... İyi bir öğrenci, geleceği çok parlak görünüyor.. Hufflepuff binasının en göz alıcı öğrencilerinden biri, onu seviyorum ama biraz kendini toplamalı, böyle giderse sınıfta kalabilir...
Holly Blair Byford
Holly biraz haşere bir çocuk; dersleri iyi olmasa çoktan okuldan atılmıştı ama gelecekte çok iyi bir cadı olacak. Gerçi şimdi de kanında biraz cadılık var ama... Holly ve Stewie'den bir tane daha olursa okulda ölürüm heralde... Eliesha Soul
Eliesha, değişik bir Ravenclaw.. Onu hala çözemedim.. Tılsım derslerinde fena sayılmaz, bir Ravenclaw olduğu için ona karşı bir sempatim var. Değer veriyorum, onunda beni sevdiğini anlıyorum, umut ediyorumda diyebiliriz..
[Potansiyeli Olduğunu Düşündüklerim] Julian Brave Marqués
Julian; çapkın bir sihirbaz. Derslerde çok başarılı ve haşere bir Slytherin'li. İleride çok iyi işler başaracağına inanıyorum ama şimdi ki halleri beni öldürüyor. Meslek hayatında da bu şekilde olursa vay haline...
Melodia Lauren Waldorf
Melodia iyi bir öğrenci; başarılı bir Ravenclaw'lu. Derslerinde çok iyi; ileride de bu kadar iyi olacağından eminim. Bir Ravenclaw'lu zeki olur ama onun gibileri çok az bulunuyor doğrusu. Hayatında başarılar; umarım seni kaliteli yerlerde görürüz...
[Nötr Öğrenciler] [Seviyesiz Öğrenciler] [Zorunlu Sevdiğim] [Zorunlu Sevmediğim]
~ AİLE ~ [Korumam Altındaki Çocuklar] Alegra J. Whisper
Ah... Alegra, seninle başım dertte.. Bazen kendime lanetler savuruyorum, neden hep belalılar beni bulur. İlk seneni hatırlıyorum da... Binandan kovulmak için elinden geleni ardına koymamıştın ama unuttuğun bir şey var minik cadı -bunu 1. sınıf olmana yoruyorum- Hogwarts'ta binadan kovulmak diye bir durum söz konusu olamaz, şatodan kovulursun.. Başarılar... [Kuzenler] [Yeğenler] Olivia Scarlett Isis
Ah, başımın belası; psikolojik sorunlu yeğenim benim. Son yaşanan olaylardan sonra onu daha da çok sevdim. Ravenclaw'un gururu; Hogwarts'ın neşesi. Hep böyle ol; artık benimle yaşayacaksın, kurallarıma alışsan iyi edersin yoksa ben alıştırmasını bilirim. Umarım mutlu oluruz; mutlu ol...[Birinci Dereceden] [Uzaklarda Kalanlar]
- Spoiler:
Eklenmek için; Ad Soyad: İcon: Yer:
En son Oliver H. Whisper tarafından Çarş. Haz. 30, 2010 4:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 22 kere değiştirildi | |
|
| |
Regina Lake St. Mungo Baş Şifacısı
Rp Puanı Rp Puanı: (86/100)
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Paz Ağus. 30, 2009 12:21 am | |
| Regina Lake | |
|
| |
Melanie Lathonia Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
Rp Puanı Rp Puanı: (96/100)
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Paz Ağus. 30, 2009 12:22 am | |
| Melanie Lathonia Göz Aşinalığı Olan ya da Tanıdık | |
|
| |
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (62/62)
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Paz Ağus. 30, 2009 12:24 am | |
| ekle nan yeri beyenmezsem değiştiririm | |
|
| |
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Paz Ağus. 30, 2009 12:31 am | |
| | |
|
| |
Amandéla Cynthia Dawson Sihir Tarihi Profesörü | Hufflepuff Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (87/100)
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Paz Ağus. 30, 2009 12:58 am | |
| Amandéla Cynthia Dawson Ben seni yakına ekledim ama (Regina vasıtasıyla), sen yakına ya da kanımın ısınık oldukları na falan ekle istersen ^^ | |
|
| |
Nicholas Wayne Z.A.Y. Başkanı | Biçim Değiştirme Profesörü | Gryffindor Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (95/100)
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Paz Ağus. 30, 2009 1:24 am | |
| Nicholas Wayne istediin yere ekle emre^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Paz Ağus. 30, 2009 9:56 pm | |
| Hepinizi ekledim | |
|
| |
Valeria Dora Silver Muggle* Bir rütbe edinebilmek için puanlamaya başvurunuz.
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Ptsi Ağus. 31, 2009 3:51 am | |
| | |
|
| |
Winona Lyle Wymfire 4. Sınıf Slytherin
Rp Puanı Rp Puanı: (95/100)
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Ptsi Ağus. 31, 2009 7:18 am | |
| | |
|
| |
Claire Trisha Bullock Seherbaz
| |
| |
Julian Brave Marqués 5. Sınıf Slytherin
Mesaj Sayısı : 282 Lakap : Joule, Jul.., Bry, Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Ptsi Ağus. 31, 2009 11:39 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Ptsi Ağus. 31, 2009 5:13 pm | |
| Hepinizi ekledim | |
|
| |
Allécra Nava Bullock Kehanet Profesörü
| |
| |
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Çarş. Eyl. 02, 2009 1:49 am | |
| ekledim | |
|
| |
Holly Blair Byford 4. Sınıf Gryffindor
| |
| |
Pearl Beth Side Z.A.Y. Başkan Yardımcısı | Baş Seherbaz
Rp Puanı Rp Puanı: (97/100)
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Çarş. Eyl. 02, 2009 4:38 pm | |
| Eklerseniz sevinirim. - Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Perş. Eyl. 03, 2009 1:52 am | |
| | |
|
| |
Melodia Lauren Waldorf 4. Sınıf Ravenclaw
Rp Puanı Rp Puanı: (77/100)
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Perş. Eyl. 03, 2009 2:33 am | |
| Sevdiğim-bayıldığım öğrenciler olabilir. Tılsım favori dersim çünkü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Perş. Eyl. 03, 2009 2:58 am | |
| İcon nerde | |
|
| |
Melodia Lauren Waldorf 4. Sınıf Ravenclaw
Rp Puanı Rp Puanı: (77/100)
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Perş. Eyl. 03, 2009 3:37 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Perş. Eyl. 03, 2009 3:48 am | |
| Ekledim bu arada ikonlardan birisi 100*99 düzelt onu | |
|
| |
Wentworth D. Bullock Müdür Yardımcısı | KSKS Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Rp Puanı Rp Puanı: (62/62)
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Perş. Eyl. 03, 2009 8:18 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Oliver H. Whisper Perş. Eyl. 03, 2009 11:00 pm | |
| Offf başlatma şimdi iconuna :İ Lejantla uğraşcağına rp yap :İ :E :Z hallediorum | |
|
| |
Olivia Scarlett Isis 5. Sınıf Ravenclaw
Rp Puanı Rp Puanı: (92/100)
| |
| |
| Oliver H. Whisper | |
|